Fortnite: Sezonul 2 cu SURPRIZA la care NIMENI NU se Astepta

Fortnite are o surpriza uriasa pentru sezonul 2 dezvaluita pentru prima oara, iata la ce nu se asteptau jucatorii, si cat de importante sunt modificarile.

Fortnite grafica

Fortnite are parte de o surpriza foarte mare pentru sezonul 2 din Capitolul 2, iar asta pentru ca Epic Games lucreaza de foarte mult timp la modificari, iar ele vin intr-un final pentru toti utilizatorii, sezonul fiind amanat cu un motiv. Acel motiv este schimbarea motorului grafic in baza caruia va functiona jocul Fortnite, acesta urmand a aduce o modificare totala pentru modul in care elementele fizice din popularul joc isi vor modifica forma initiala.

Fortnite are un exemplu foarte interesant oferit ai jos, cineva care a vazut cum functioneaza jocul incepand cu sezonul 2 explicand faptul ca de acum cladirile nu vor mai disparea cand sunt distruse. In schimb, incepand cu aceasta versiune noua a Fortnite cladirile vor avea o animatie care arata cum se prabusesc aceste cladiri atunci cand sunt distruse, adica fix ceea ce se intampla si in realitate in momentul in care asa ceva se intampla in realitate.

Fortnite: Sezonul 2 cu SURPRIZA la care NIMENI NU se Astepta

Fortnite va avea practic parte de una dintre cele mai importante schimbari din ultimii ani, iar asta pentru ca Epic Games a evitat de-a lungul timpului sa faca modificari faorte serioase pentru jocul sau. Era totusi nevoie de ceva nou, iar incepand cu sezonul 2 din capitolul 2 al Fortnite se pare ca jucatorii se vor putea uita cu interes la felul in care se prabuesc orice fel de cladiri in momentul in care sunt distruse, iar asta ar putea fi doar o parte din modificari.

Fortnite ar putea avea deasemenea alte modificari facute si pentru alte tipuri de obiecte statice din cadrul lumii virtuale create de catre Epic Games, iar pentru cele actuale ar putea fi modificate animatiile. Indiferent despre cum privim situatia, modificarile facute pentru jocul Fortnite sunt de bun augur, si urmeaza sa imbuntateasca experienta de care au parte utilizatorii, iar pentru ca totul sa fie bine implementat, lansarea sezonului 2 a fost amanata de cateva ori.

Fortnite ar urma sa aiba disponibil sezonul 2 din capitolul 2 disponibil incepand cu data de 20 februarie, dar deocamdata data nu este oficiala, ci doar zvonita multumita leakerilor.