Google Chrome: Versiunea 80 LANSATA pentru TOATE Telefoanele

Google Chrome update 80

Google Chrome are astazi lansata versiunea 80 pentru toate telefoanele din intreaga lume, compania americana implementand o serie de schimbari destul de interesante pentru cei care il folosesc in viata de zi cu zi pe internet.

Google Chrome are o schimbare extrem de importanta in modificarea modului in care sunt incarcate resursele website-urilor, astfel ca acum toate vor fi incarcate prin HTTPS, daca sunt disponibile, sau nu vor mai fi incarcate deloc.

Google Chrome aduce deasemenea o noua notificare pentru parolele folosite pentru website-uri, astfel ca daca folosim o parola in mai multe website-uri, ea e salvata in contul Google, si verificata ca fiind compromisa de hackeri, ni se va spune pe ce website-uri o folosim, si ca trebuie sa o schimbam.

Google Chrome aduce deasemenea si un nou sistem de grupare a tab-urilor cu website-uri deschise de catre utilizatori, cei de la Google grupand tab-urile din acelasi website intr-o singura imagine de preview in loc sa le afiseze pe fiecare separat.

Google Chrome aduce si o schimbare mare pentru felul in care suntem urmariti prin cookie-uri peste tot pe internet, astfel ca marile retele de publicitate nu vor putea sa ne mai monitorizeze activitatea peste tot pe unde umblam.

Google Chrome are noua versiune disponibila pentru descarcare prin intermediul Google Play Store si App Store chiar acum.