Samsung GALAXY S20 Ultra Arata URAT, dar Tot MERITA Cumparat

Samsung GALAXY S20 Ultra arata urat cu noul design gandit de catre compania Samsung, dar chiar si asa, va merita cumparat de catre toti fanii in 2020.

Samsung GALAXY S20 Ultra URAT

Samsung GALAXY S20 Ultra arata urat, acest lucru devenind cat se poate de clar dupa ce o noua imagine cu o unitate reala a aparut pe internet si ne arata acea camera foarte ciudata care va fi folosita in telefon. Puteti vedea mai jos cum va arata camera din Samsung GALAXY S20 Ultra, iar acel modul care ascunde toti cei 4 senzori de imagine este mult mai urat decat camera tripla din iPhone 11 Pro, asa ca fanii Samsung care au ras de Apple, ar trebui sa rada si de ei acum, ironic, nu ?

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea senzorul de 108 megapixeli separat de ceilalti senzori de imagine, iar asta face design-ul modulului pentru camera atat de ciudat, in final, iar multa lume va critica fara dubiu asta. Samsung GALAXY S20 Ultra nu prea avea cum sa fie facut altfel, noua sa camera ocupand o jumatate din carcasa, ceea ce pana acum n-am mai vazut intr-un asemenea mod implementat pentru alte telefoane mobile, dar acesta e doar un inceput.

Samsung GALAXY S20 Ultra Arata URAT, dar Tot MERITA Cumparat

Samsung GALAXY S20 Ultra urat merita cumparat

Samsung GALAXY S20 Ultra va arata foarte urat, dar chiar si asa, va merita cumparat, asa cum v-am mai spus si acum cateva saptamani, cand v-am spus ca vine cu cele mai multe noutati importante dintre toate telefoanele coreenilor. Acest lucru aduce practic marele avantaj pentru Samsung GALAXY S20 Ultra in ciuda design-ului urat, specificatiile hardware fiind ceea ce-l recomanda pentru achizitie in momentul de fata in randul tuturor oamenilor.

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea si un pret de vanzare foarte mare, de cam 1350 de euro in versiunea de baza in care va fi vandut de catre cei de la Samsung, astfel ca va fi interesant de vazut cat succes ar putea avea. Este de asteptat ca promotia la precomanda pentru Samsung GALAXY S20 Ultra, care il aduce cu o pereche gratuita de Galaxy Buds Plus, sa atraga destul de multi clienti, mai ales ca aceste casti costa 170 de euro standard.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi prezentat in mai putin de o saptamana de catre compania Samsung, dar lansarea ar trebui sa aiba loc pe 6, sau 13 martie, adica peste mai bine de o luna de zile.