Android: Noua Functie GROZAVA pe care iPhone o are de MULT

Android are parte de o noua functie grozava pe care telefoanele iPhone o au de foarte multa vreme, iata ce este oferit pentru toata lumea chiar acum.

android apeluri calculator

Android, sau mai bine zis utilizatorii de telefoane cu acest sistem de operare, se bucura de o noua functie grozava care exista pentru telefoanele iPhone de foarte multa vreme, insa ea nu vine de la Google, ci de la Microsoft. Stiti deja ca in Windows 10 a fost lansata in sfarsit o functie pentru aplicatia Your Phone, aceasta permitand acceptarea si initierea de apeluri telefonice de pe telefoane cu sistem de operare Android folosind un simplu calculator.

Android are practic adusa o functie care in iPhone si Mac exista de ani de zile, cei de la Apple oferind de foarte multa vreme posibilitatea de a primi, sau initia, apeluri telefonice pe calculator, si de a vorbi de pe el. Ei bine, cei care au telefoane Android si calculatoare cu Windows 10 pot folosi functia Your Phone in exact acelasi mod, iar cum multi dintre cei care au telefoane de acest gen, au si calculatoare cu Windows, e clar ca ea va fi foarte folosita.

Android: Noua Functie GROZAVA pe care iPhone o are de MULT

Android necesita instalarea aplicatiei Your Phone in telefoane din Google Play Store pentru ca functia sa poata fi folosita, dar in acelasi timp este necesar ca aceeasi aplicatie Your Phone sa fie instalata in calculatoarele cu Windows 10. Dupa ce se instaleaza aplicatia Your Phone in Android si Windows 10, utilizatorii vor putea sa-si foloseasca telefoanele pentru apeluri, dar si pentru a citi, sau trimite mesaje, pentru a prelua poze si clipuri video din ele, si nu numai.

Android nu putea avea implementata o asemenea functie de catre Google decat pentru calculatoarele cu sistem de operare Chrome OS, iar asta pentru ca acolo poate controla tot ceea ce tine de interconectarea sistemelor. In Windows este implementat totul pentru ca Microsoft a vrut sa aduca aceasta functionalitate pentru Windows 10 in ideea de a le oferi utilizatorilor de telefoane Android mai multe motive sa cumpere PC-uri cu sistemul sau de operare.

Android poate avea aceasta functie folosita cu cam orice fel de telefon care are o versiune a sistemului de operare lansata in ultimii 2 – 3 ani, deci sute de milioane de oameni, cel putin, ar trebui sa o aiba disponibila.