Apex Legends: Trailerul Sezonului 4 ne Arata MAREA SURPRIZA

Apex Legends are publicat trailerul pentru sezonul 4 al celebrului joc care concureaza cu Fortnite, iar multumita lui putem vedea o mare surpriza care a fost pregatita de catre compania EA Games pentru toti jucatorii.

Apex Legends il are prezentat in clipul video de mai sus pe asasinul Revenant care urmeaza sa isi faca aparitia incepand cu sezonul 4, insa aceasta este doar o parte din ceea ce a schimbat EA Games in lumea virtuala din joc.

Apex Legends va avea in sezonul 4 inclusiv schimbari majore pentru harta lumii virtuale in care se desfasoara toata actiunea, o masinarie enorma urmand a isi face deasemenea aparitia pentru a schimba modul in care ne jucam in lumea virtuala.

Apex Legends va avea deasemenea disponibil un nou Battle Pass in cadrul acestui nou sezon, impreuna cu o noua pusca sniper, numita Sentinel, care pare sa fie suficient de puternica pentru a omora un inamic dintr-o singura lovitura bine plasata.

Apex Legends are totusi o schimbare foarte mare cu Revenant, noul cyborg asasin urmand a avea si un proiectil care va putea paraliza inamicii inainte de a-i ucide, astfel ca urmeaza sa fie lansate foarte multe noutati interesante impreuna cu sezonul 4.