HBO Max: Anuntul ULUITOR ce ia TOATA LUMEA prin SURPRINDERE

HBO Max are parte de un anunt uluitor care a luat pe toata lumea prin surprindere, iata ce decizie a fost luata pentru platforma de streaming video.

HBO Max streaming

HBO Max a fost anuntat in mod oficial in cursul anului trecut de catre gigantul HBO, iar lansarea sa ar trebui sa aiba la inceputul acestui an, dar inainte de asta avem parte de un anunt uluitor ce a surprins pe toata lumea. Mai exact, pentru HBO Max s-a luat decizia ca Warner Media si Warner Bros. Pictures Group sa colaboreze pentru a se crea o divizie speciala care sa produca filme si seriale ce urmeaza sa fie disponibile in platforma de streaming video la cerere.

HBO Max are aceasta unitate de productie de filme creata cu scopul de a produce la inceput 10 filme cu buget mediu in fiecare an, acestea urmand a fi distribuite de Warner Bros. in tarile in care platforma nu este disponibila. HBO Max urmeaza sa aiba lansate in 2020 primele filme create de catre aceasta divizie speciala, insa desigur ca deocamdata nu a fost dezvaluit vreun titlu, dar se face o investitie serioasa pentru a le crea, iar rapiditatea cu care sunt cerute e impresionanta.

HBO Max: Anuntul ULUITOR ce ia TOATA LUMEA prin SURPRINDERE

HBO Max are creata aceasta divizie de productie pentru a concura mai serios cu Netflix, care lanseaza peste 300 de filme si seriale anual pentru platforma sa, deci de peste 30 de ori mai multe decat HBO. HBO Max va avea de catre aceasta divizie facute filme de anvergura mai mica decat cele create de catre Warner Bros., iar asta pentru ca nu lua atentia de la cele create de marea casa de productie cinematografica, deci asteptarile trebuie sa fie moderate.

HBO Max are o problema in aceasta strategie, iar asta pentru ca Netflix “arunca” cu bani in productiile sale, recent fiind confirmat un buget de 130 de milioane de doalari pentru un film cu Dwayne Johnson si Gal Gadot. HBO Max are nevoie de o strategie diferita pentru a putea concura cu Netflix, care nu are o casa de productie cinematografica de protejat, deci paote cheltui oricati bani vrea pe filme si seriale grozave, in timp ce HBO trebuie sa mentina un echilibru.

HBO Max va fi lansat in multe tari de pe glob in primavara acestui an, si va oferi pentru streaming multe dintre titlurile create de HBO pana in prezent, dar ramane de vazut cam cat succes urmeaza sa aiba.