Apple Watch cu Touch ID e Pregatit de LANSARE de catre Apple

Apple Watch touch id

Apple Watch este cerut de ceva vreme de catre unii dintre fanii companiei Apple, iar cei din Cupertino au in proces de dezvoltare un asemenea ceas inteligent, un brevet de inventie prezentand foarte clar acest lucru.

Apple Watch cu Touch ID urmeaza sa aiba cititorul de amprente integrat in coroana digitala conforma cestui brevet de inventie, deci utilizatorii ar trebui sa isi poata scana o parte din amprenta in acel spatiu mic de langa ecran.

Apple Watch este in plan cu Touch ID inca din anul 2018, cand a fost depus spre inregistrarea cest brevet de inventie, insa publicarea sa a avut loc abia acum, deci a fost tinut ascuns pentru o perioada detul de lunga de timp.

Apple Watch are o zona foarte mica de scanare a amprentei in acea coroana digitala, iar asta in conditiile in care pentru Touch ID este nevoie de o imagine ceva mai complexa a amprentei pentru ca securitatea sa fie oferita la un nivel ridicat.

Apple Watch senzor touch id

Apple Watch era zvonit la un moment dat ca fiind pregatit pentru a avea Face ID de la Apple, insa se pare ca americanii au altceva in plan, care poate ca nu va oferi chiar cel mai bun nivel de securitate pentru utilizatorii din intreaga lume.