WhatsApp: 2 TRUCURI GROZAVE care fac Aplicatia si mai BUNA

WhatsApp are aceste doua trucuri grozave care iti fac aplicatia si mai buna dupa ce vei invata sa le folosesti, iata cum le utilizezi pe telefoane.

WhatsApp spatiu

WhatsApp are doua trucuri grozave care fac aplicatia si mai buna daca o folosesti in fiecare zi pentru a dicuta cu persoanele iubite, sau necunoscuti, iar daca nu ai stiut despre ele pana acum, iti vor fi de foarte mare ajutor. Aplicatia WhatsApp este folosita in lumea intreaga de 2 miliarde de oameni, si are foarte multe functii implementate de catre compania care a dezvoltat-o, insa desigur ca e greu sa le stii pe toate dintre ele, cum ar fi si aceste doua trucuri.

WhatsApp este folosita de catre extrem de multe persoane pentru a trimite nu doar mesaje text, ci si poze, sau clipuri video, iar din pacate acestea sunt in mod nativ salvate in biblioteca foto/video a telefoanelor noastre. Pe masura ce primim tot mai multe poze si clipuri video, ele sunt automat salvate in biblioteca audio/video consumand din spatiul pe care il avem disponibil, totul fara sa stim unde anume se duce acesta, dar totul poate fi oprit foarte rapid.

WhatsApp: 2 TRUCURI GROZAVE care fac Aplicatia si mai BUNA

WhatsApp salvare spatiu

WhatsApp are in meniul de setari o optiune care permite dezactivarea descarcarii automate a pozelor si clipurilor video in biblioteca foto/video a telefoanelor noastre, astfel incat nu vor mai ocupa spatiu. Optiunea este disponibila in sectiunea cu informatii pentru fiecare conversatie pe care o purtam, astfel ca de acolo putem dezactiva salvarea automata in biblioteca foto/video pentru a nu consuma in mod inutil spatiu cu fisiere de care nu avem nevoie.

WhatsApp ne permite sa si aflam cu care dintre contactele noastre vorbim cel mai mult in cadrul platformei de mesagerie, insa aflarea acestor informatii nu este chiar atat de simpla pentru utilizatori. Pentru a afla cu care dintre contactele voastre vorbiti cel mai mult trebuie sa mergeti in meniul de setari, la sectiunea cu informatii despre spatiul utilizat, iar in sub-sectiunea cu spatiul utilizat veti vedea care conversatii consuma cel mai mult spatiu, deci acolo aveti si cele mai multe mesaje trimise, numarul acestora fiind listat.

WhatsApp are aceste doua trucuri grozave disponibile pentru telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, insa accesul la fiecare dintre ele se face usor diferit pentru ca vorbim despre platforme diferite.