Pigweed: Sistemul de Operare SURPRIZA Dezvoltat de Google

Pigweed este un nou sistem de operare pentru care compania Google a inregistrat deja o marca, iata ce pregateste pentru utilizatorii din toata lumea.

Pigweed Google

Pigweed este surpriza marea a companiei Google, aceasta fiind denumirea pentru un nou sistem de operare pe care cei din Mountain View vor sa il lanseze candva pentru utilizatorii din intreaga lume. Cei de la Google au inregistrat ca marca denumirea Pigweed, iar ea este inregistrata acum ca fiind disponibila pentru folosire pentru un sistem de operare care sa fie folosit pentru calculatoare, deci n-ar fi vorba despre un inlocuitor pentru Android, ca Fuchsia.

Pigweed ar putea avea totusi legatur cu Fuchsia, iar asta deoarece in codul sursa al acelui sistem de operare au fost descoperite referinte cu privire la aceasta noua denumire, desi nu se stie clar exact care e legatura intre ele. Este destul de improbabil ca Pigweed sa fie un inlocuitor pentru Chrome OS, sau Android, dar totusi cei de la Google dezvolta acest sistem de operare pentru a il lansa pentru unul sau mai multe produse pe care le dezvolta.

Pigweed: Sistemul de Operare SURPRIZA Dezvoltat de Google

Pigweed Google inregistrare

Pigweed, cel putin ca proiect, este in plin proces de dezvoltare la compania Google de foarte multa vreme, iar inginerii celor din Mountain View au avut discutii cu privire la el in forumurile interne. Niciunul nu a dat totusi in vreun fel de inteles care anume este rolul proiectului Pigweed, sau a sistemului de operare, dar e clar ca vorbim despre o surpriza pe care compania americana o pregateste, si pe care a fost gata sa o dezvaluie in mod public acum.

Pigweed ar putea fi un sistem de operare separat de Android si Fuchsia, iar el ar putea fi folosit pentru viitoare produse care inca n-au fost prezentate de catre cei de la Google, sau macar anuntate candva pentru lansare. Avnad in vedere ca Google este una dintre companiile care investeste foarte mult in diverse proiecte pentru produse revolutionare, e foarte posibil ca Pigweed sa fie fix asa ceva, adica un sistem de operare pentru un produs de viitor.

Pigweed nu va fi lansat prea curand, asa cum nici Fuchsia nu e prea aproape de lansare, deci ramane doar sa vedem ce anume vom mai afla in legatura cu acest software nou de la americani.