OFICIAL, Samsung GALAXY S20 CONFIRMAT, Plus Noul Ton de Apel

Samsung GALAXY S20 este confirmat in mod oficial inainte de lansare de catre Samsung, impreuna cu noul ton de apel care va fi oferit pentru telefonul sau.

Samsung GALAXY S20 are astazi parte de o confirmare oficiala cu privire la denumirea pe care compania coreeana urmeaza sa o foloseasca pentru seria de telefoane pe care vrea sa o lanseze in lumea intreaga. Cei de la Samsung au lista tpe propriul website cateva carcase pentru Samsung GALAXY S20, confirmand fara dubiu faptul ca denumirea pe care am tot auzit-o din diverse surse este cea pe care compania o va folosi cand va incepe vanzarile telefonului.

Samsung GALAXY S20 are denumirea confirmata pe website-ul Samsung pentru Germania, iar carcasele cu LED pentru noua serie de telefoane au fost listate de catre compania coreeana in mod “accidental”. Multumita acestei “scapari”, lunile in care toata lumea n-a crezut ca Samsung GALAXY S20 este denumirea pe care o va avea noua serie de telefoane ajung la un final, deci trebuie sa va obisnuiti cu faptul ca se face aceasta modificare mare pentru serie.

OFICIAL, Samsung GALAXY S20 CONFIRMAT, Plus Noul Ton de Apel

Samsung GALAXY S20 carcasa LED

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa aiba deasemenea si un nou ton de apel care va purta denumirea “Over the Horizon”, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare facuta pentru acesta. Ce de la Samsung prezinta inspiratia din spatele procesului de a crea acest ton de apel pentru Samsung GALAXY S20, si vorbim despre ceva menit sa le aduca liniste celor care vor un ton de apel care sa nu atraga prea multa atentie atunci cand sunt cineva.

Samsung GALAXY S20 are confirmate extrem de multe dintre noutatile sale, chiar si in mod oficial, inainte de a incepe vanzarile pentru serie, ceea ce e destul de neobisnuit, pana la urma. Desi am mai vazut in trecut dezvaluiri pentru diverse telefoane mobile ale coreenilor, in cazul Samsung GALAXY S20 parca lucrurile au scapat de sub control, si mult mai multe detalii despre telefoane au fost dezvaluite, ceea ce arata dorinta de a crea interes pentru el.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va fi organizata in data de 11 februarie, insa lansarea in magazine ar putea avea loc abia undeva pe 6/13 martie.