Netflix: SCHIMBARE MARE pentru TOATE Filmele si Serialele

Netflix pregateste o schimbare mare pentru toate filmele si serialele din platforma de streaming, rezolvand in acelasi timp si o problema mare a utilizatorilor.

Netflix recomandari

Netflix pregateste o schimbare foarte mare pentru toate filmele si serialele care sunt listate in momentul de fata in cadrul platformei de mesagerie, iar de aceasta data vorbim despre ceva care este asteptat de multa lume. Stiti deja ca Netflix are pentru toata lumea o sectiune speciala in care sunt listate filmele si serialele pe care am inceput sa le vedem, dar nu le-am terminat, ele fiind afisate in mod constant acolo pana terminam vizionarea lor.

Netflix stie ca acest sistem nu e tocmai unul grozav, astfel ca a pregatit pentru utilizatori o noua metoda prin care va permite stergerea filmelor si serialelor din acea sectiune, astfel incat sa nu le mai vedem constant acolo. Acum nu putem elimina filmele si serialele din acea sectiune decat daca accesam sectiunea cu setarile contului de pe un calculator si stergem manual fiecare titlu in parte, dar Netflix vrea sa simplifice foarte mult lucrurile.

Netflix: SCHIMBARE MARE pentru TOATE Filmele si Serialele

Netflix recomandari continuare filme seriale

Netflix testeaza in momentul de fata ceea ce vedem in imaginea de mai sus, adica noi optiuni pentru a putea elimina mult mai usor din lista de filme si seriale pe care am inceput sa le vedem, doar ceea ce nu mai vrem. O simpla optiune sterge imediat filmele si serialele din lista, fara a mai astepta 24 de ore, asa cum se intampla acum, iar dupa ce functia va iesi din faza de testare, va simplifica extrem de mult modul in care interactionam cu platforma de streaming.

Netflix va avea optiunea de stergere a filmelor si serialelor, din lista cu materiale pe care putem continua sa le vedem, inclusa intr-o serie de alte optiuni accesibile in aplicatia mobila dintr-un buton de personalizare. Puteti vedea acel buton format din trei puncte plasate in pozitie verticala, apasarea sa afisand lista de optiuni cu care Netflix vrea sa rezolve problema de care lumea se plange de foarte multa vreme, si care a fost in mod surprinzator ignorata atat de mult timp.

Netflix testeaza aceasta schimbare cu un numar limitat de utilizatori pentru a vedea in ce masura este viabila implementarea sa in aplicatiile oficiale, deci mai avem de asteptat pana cand totul va fi oferit in mod public.