DE CE Samsung GALAXY S20 Ultra NU va fi asa cum Te ASTEPTI

Samsung GALAXY S20 Ultra nu va fi chiar asa cum te astepti in momentul de fata, iata la ce trebuie sa te astepti inainte de lansarea noului telefon mobil.

Samsung GALAXY S20 Ultra poze

Samsung GALAXY S20 Ultra este telefonul despre care v-am tot spus ca merita cumparat pentru ca va aduce noutatile cele mai importante dintre toate modelele de telefoane care vor fi lansate in primavara de Samsung. Una dintre cele mai importante noutati este implementarea unui senzor de imagine de 108 megapixeli in Samsung GALAXY S20 Ultra, insa trebuie stiut faptul ca acea rezolutie e cam teoretica si nu reala, dupa cum veti vedea mai jos.

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea pentru acest senzor de imagine folosit o tehnologie pe care Samsung a brevetat-o cu denumirea “NonaCell”, iar asta in romana asta s-ar putea treduce in “noua celule”. Asta inseamna ca noul senzor de imagine din Samsung GALAXY S20 Ultra ar urma sa combine noua pixeli intr-unul singur atunci cand sunt inregistrate pozele, deci de la rezolutia de 108 megapixeli s-ar ajunge in final la o poza care are rezolutia de 12 megapixeli.

DE CE Samsung GALAXY S20 Ultra NU va fi asa cum Te ASTEPTI

Samsung GALAXY S20 Ultra ar trebui sa aiba si optiuni pentru a alege rezolutia la care sunt inregistrate pozele, dar cea mai buna calitate va fi obtinuta tot la poze care au rezolutia de 12 megapixeli. Daca vi se pare ciudat faptul ca Samsung GALAXY S20 Ultra va avea un senzor de imagine de 108 megapixeli care va face poze de 12 megapixeli, e bine sa stiti ca si Huawei face fix acelasi lucru cu telefoanele sale, impartind rezolutia pentru ca in final pozele sa aiba 12 megapixeli.

Samsung GALAXY S20 Ultra ar putea genera confuzie in randul multor oameni cu aceasta metoda de a face poze, iar asta pentru ca multi se vor astepta ca pozele sa aiba rezolutia mare a senzorului de imagine. Unii vor ramane mai mult ca sigur dezamagiti de aceasta discrepanta intre rezolutia finala  pozelor facute de Samsung GALAXY S20 Ultra si senzorul de imagine pe care compania il va integra, dar asa functioneaza tehnologia “NonaCell” a camerei.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi prezentat in data de 11 februarie de catre compania Samsung, iar lansarea va avea loc pe 6, sau 13, martie, dar e bine sa stiti din timp care e treaba cu aceasta camera, iar asta pentru ca aceasta discrepanta nu va fi explicata clar.