Fortnite: Evenimentul SPECIAL LANSAT pentru TOTI Jucatorii

Fortnite are un eveniment special lansat deja de catre Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, iata cum poti participa, si ce poti castiga acum.

Fortnite are lansat un eveniment special pentru jucatorii din intreaga lume, cei de la Epic Games promitand ca-l vor da startul in februarie, si iata ca acest lucru s-a intamplat, spre bucuria tuturor. Fortnite are deja lansat evenimentul “Love and War”, iar compania Epic Games l-a gandit special pentru Valentine’s Day, care se sarbatoreste peste o saptamana, acesta fiind primul eveniment major pe care jocul il gazduieste pentru jucatorii din intreaga lume chiar acum.

Fortnite are pentru acest eveniment implementat si un nou mod de joc cu perioada limitata de timp, acesta numindu-se “Search and Destroy”, iar asa cum ii spune si numele, va trebui sa cautam si sa distrugem cate ceva. In cadrul acestui mod de joc, toti utilizatorii Fortnite care participa vor fi impartiti in echipe de cate 6, unii dintre ei trebuind sa apere diverse obiective, in timp ce echipa adversa ii va ataca in tentativa de a ii distruge.

Fortnite: Evenimentul SPECIAL LANSAT pentru TOTI Jucatorii

Fortnite va avea drept castigatoare echipa care reuseste sa o distruga in totalitate pe cealalta, iar partea interesanta este ca in cadrul fiecarei runde de joc, utilizatorii vor primi si aur pentru inamicii ucisi. Fiecare inamic ucis in cadrul acestui nou mod de joc al Fortnite va aduce o anumita cantitate de aur pentru jucatori, iar banii vor putea fi folositi pentru a cumpara arme, scuturi, sau materiale de constructie, toate necesare pentru a castiga rundele.

Fortnite va permite sa pastrati aurul dupa fiecare runda, insa daca va schimbati echipa, atunci pierdeti toti banii, deci trebuie sa ii cheltuiti cu cap inainte de a ii pierde in cazul unei asemenea schimbari. Modul de joc “Search and Destroy” va aduce in Fortnite inclusiv o serie de skin-uri si arme tematice, inclusiv un emote, astfel ca veti avea destule obiecte de adunat in cadrul acestui eveniment inainte de sarbatorirea Valentine’s Day.

Fortnite va gazui evenimentul pana cand Valentine’s Day se va termina, astfel ca ete bine sa va folotisi de toate rundele de joc cat timp acesta ramane activ in cadrul lumii virtuale.