Android R: Noua Imagine si o Veste GROZAVA pentru Telefoane

Android R are prezentata o noua imagine care vine cu o veste foarte buna pentru toti utilizatorii de telefoane, iata de ce ne vom putea bucura in final.

Android R telefoane

Android R este urmatoarea mare actualizare pentru sistemul de operare pe care Google l-a creat, iar astazi avem ocazia de a vedea o noua imagine cu el, chiar daca aceasta nu e spectaculoasa, si nu dezvaluie vreun secret. Mai jos puteti vedea un telefon pe care a fost instalat Android R meniul cu informatii despre sistemul de operare fiind deschis de catre utilizator, si avem confirmarea faptului ca versiunea despre care vorbim ruleaza pe acel telefon.

Android R este prezentat aici pe un Google Pixel 2 XL, si aici e vestea foarte buna, deoarece Google intentioneaza sa ofere aceasta actualizare inclusiv pe aceste modele de telefoane pe care le-a lansat cu peste 2 ani in urma. Daca Android R poate rula pe acest model de telefon, atunci in mod logic, si restul producatorilor de telefoane Android ar trebui sa ofere actualizarea pe modelele care au fost lansate in anul 2017, hardware din ele fiind foarte similar.

Android R: Noua Imagine si o Veste GROZAVA pentru Telefoane

Android R ar trebui, de exemplu, sa poata rula pe telefoane ca Samsung GALAXY S8, sau Samsung GALAXY NOTE 8, iar asta pentru ca au acelasi procesor ca Google Pixel 2, deci n-ar trebui sa aiba probleme cu update-ul. In aceeasi idee, si alte telefoane care functioneaza in baza acelor procesoare, poate chiar si telefoanele Huawei P10, ar trebui sa aiba Android R disponibil ca actualizare, dar nu cred ca producatorii vor fi la fel de generosi ca Google.

Android R va fi mai mult ca sigur oferit de catre producatori pe telefoanele care vor fi lansate anul acesta, in 2019, poate chiar si in 2018, dar nu cred ca se vor “intinde” si la cele din 2017, ceea ce ar fi pacat. Daca Google poate rula Android R pe telefoane care in toamna, cand actualizarea va fi lansata, vor avea 3 ani de zile, atunci cred ca si alti producatori Android pot oferi asta, in fond Apple oferind cele mai noi versiuni ale iOS pentru telefoane vechi de 5 ani.

Android R va fi prezentat in luna mai de catre compania Google, va fi in perioada de testare beta pana in august, cand va fi lansat in versiune finala pentru producatorii de telefoane din toata lumea.