Mesajul Politiei Romane care ii Vizeaza pe TOTI Soferii Romani

Politia Romana soferi tinder

Politia Romana vine astazi cu un mesaj foarte important pentru toti soferii din Romania, si nu e tocmai ceva nou, dar e ceva ce merita adus in atentia lor cat mai des, iar asta pentru ca vorbim despre ceva foarte important, in final.

Politia Romana le readuce aminte soferilor sa nu ste acu telefoanele in mana la volan, nici daca mai gasesc ceva interesant pe Tinder, si sa fie atenti la drum, in special in aceasta perioada in care drumurile sunt alunenoase in multe zone din tara.

Politia Romana are o afinitate vis-a-vis de Tinder, si acesta nu e tocmai primul mesaj pe care cei de acolo il transmit pentru cetateni, dar il leaga de celebra retea de socializare menita sa-i ajute pe barbati si femei sa-si gaseasca perechea, chiar si pentru doar cateva ore.

Politia Romana a publicat acest mesaj dupa ce ieri le recomanda soferilor sa nu plece la drum in aceasta perioada fara a avea cauciucuri potrivite pentru perioada din an in care ne aflam, iar desi mesajul de azi e diferit, esenta e aceeasi, siguranta la volan.

Politia Romana nu le readuce aminte soferilor si de amenzile foarte mari care sunt aplicate daca tin telefonul in mana la volan, ele incepand de la 860 de LEI, si ajungand pana la aproape 1200 de LEI, fiind extrem de mari.

Viața-n trafic…Dacă ai conduce cu Tinder-ul…ai alege bine? Drumul nu duce doar la dreapta, apar și viraje la…

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 7 februarie 2020