Samsung GALAXY Z Flip: VIDEO cu Telefonul mai INTERESANT decat iPhone 12

Samsung GALAXY Z Flip apare intr-un nou video care ne arata un telefon pliabil care este mult mai interesant decat iPhone 12 pregatit de catre Apple.

Samsung GALAXY Z Flip este urmatorul telefon pliabil pe care cei de la Samsung vor sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar mai sus puteti vedea un nou clip video in care acesta este prezentat. Clipul video vine la doar aproape o saptamana dupa ce am vazut primul material video in care Samsung GALAXY Z Flip era prezentat pentru toti cei interesati de noul model de smartphone, si acum il putem vedea chiar mai bine, si intr-o carcasa.

Samsung GALAXY Z Flip arata mai interesant decat iPhone 12, si nu spun asta chiar atat de usor, dar cand Apple foloseste acelasi design timp de 3 ani pentru telefoanele sale iar de la Samsung vedem asta, nu prea poti spune altceva. Samsung GALAXY Z Flip mi se pare a fi adevarata solutie pentru viitorul telefoanelor pliabile, si cred ca asa ceva ar trebui sa vedem de la toti producatorii care sunt interesati sa aduca asemenea modele de telefoane pe piata.

Samsung GALAXY Z Flip: VIDEO cu Telefonul mai INTERESANT decat iPhone 12

Samsung GALAXY Z Flip este gandit de catre Samsung pentru a atrage si clienti din randul femeilor, iar asta pentru ca are o forma ce-ar trebui sa le aduca aminte de cutiile de farduri. In ciuda acestui design, Samsung GALAXY Z Flip este ceea ce-ar fi trebuit sa fie telefoanele pliabile de la bun inceput, adica telefoane cu ecrane pe care le avem si acum, dar mai mici, care sa fie usor de purtat, si sa se transforme intr-un phablet la nevoie.

Samsung GALAXY Z Flip nu este gandit ca Fold, sau Huawei MATE X, adica telefoane mari si groase care se transforma in tablete, un trend care s-a dovedit a nu fi unul de succes, mai ales si din cauza pretului produselor. Desigur ca Samsung GALAXY Z Flip nu va fi un telefon ieftin, pentru el fiind zvonit un pret de vanzare de 1400 – 1500 de euro, care nu e cu mult mai mic decat al primului model pliabil al Samsung, deci ramane de vazut cati il vor cumpara.

Samsung GALAXY Z Flip urmeaza sa fie prezentat pe data de 11 februarie de catre cei de la Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot in februarie, dar nu a fost inca anuntata vreo posibila data.