UBER: Clientii SURPRINSI de Decizia IMPORTANTA pentru Curse

UBER si-a surprins clientii cu o decizie grozava privind cursele pe care ei le fac in fiecare zi, iata ce a facut compania dupa ce i-a monitorizat.

UBER programare

UBER este de departe cea mai importanta companie de ridesharing de pe planeta, ea inregistrand anual miliarde de curse de la clientii sai, ale caror tabieturi sunt monitorizate in mod constant pentru ca experienta sa fie imbunatatita. Aceasta monitorizare a convins UBER sa lanseze o functie noua de care clientii aveau nevoie, si care le va face mult mai usoara naveta catre locul de munca in fiecare dimineata, fara a se mai stresa in legatura cu asta.

UBER s-a uitat cu atentie la faptul ca ai sai clienti analizeaza in miez de noapte cum ar putea programa o cursa rapida catre statia de tren care sa-i duca la munca, totul pentru ca ei sa nu aiba mult de asteptat in trafic. In ideea de a usura viata oamenilor, cei de la UBER au decis sa lanseze o functie speciala numita “Make My Train”, aceasta permitandu-le oamenilor sa isi programeze cursa in fuctie de programul trenului la care vor sa ajunga.

UBER: Clientii SURPRINSI de Decizia IMPORTANTA pentru Curse

UBER programare curse tren

UBER le afiseaza clientilor din noua orase americane orarele de plecare ale trenurilor din anumite gari, astfel ca ei pot programa cursele pentru a ajunge la gara inainte ca trenul sa plece. UBER foloseste datele sale despre congestiile din trafic pentru a prezice ora cea mai tarzie la care clientii trebuie sa plece de acasa pentru a ajunge in locatie, functionalitatea fiind intr-un fel similara si cu cea oferita de catre aplicatia Waze pentru soferi, cel putin pentru programarea calatoriei.

UBER face aceasta schimbare si pentru a convinge autoritatile diverselor orase sa subventioneze cursele facute de catre clientii sai pentru a convinge oamenii sa foloseasca mijloacele de transport public. A reusit sa faca asta in anumite orase din jurul New York, si acum vrea sa convinga inclusiv autoritatile din acest oras sa ofere subventii pentru cei care folosesc UBER pentru a ajunge la gari, autogari, statii de metrou, si nu doar atat.

UBER testeaza aceasta functie noua doar in SUA deocamdata, pentru ca acolo are informatiile cele mai clare privind orarele trenurilor, dar mai mult ca sigur o va extinde si in alte zone de pe glob in viitor.