Netflix: Abonatii au Ramas UIMITI de ceea ce LI SE CERE

Netflix are foarte multi dintre abonati complet uimiti de ceea ce li se cere sa faca, aceasta fiind prima oara cand un mesaj de acest gen vine pentru ei.

Netflix cerere

Netflix este o platforma de streaming video cu sute de filme si seriale lansate anual pentru cei peste 160 de milioane de abonati din intreaga lume, insa multi dintre ei au ramas serios uimiti de ceea ce le cere unul dintre ele. Pentru serialul “Next in Fashion” producatorii au luat o decizie neasteptata, si le-au spus actorilor sa le ceara abonatilor Netflix sa continue sa urmareasca si episodul urmator din serie prin apasarea butonului care incepe redarea sa.

Netflix nu a impus ca actorii din serial sa faca aceasta cerere pentru abonati, insa pentru ca “Next in Fashion” e la primul sezon in platforma si vrea sa il “prinda” si pe al doilea, s-a luad aceasta decizie. Invatand ceva de la youtuberi, creatorii acestui serial au ecis sa le ceara abonatilor platformei Netflix sa vada si urmatorul episod pentru ca ei sa genereze un numar cat mai mare de vizualizari si sa aiba un nou sezon comandat de catre companie.

Netflix: Abonatii au Ramas UIMITI de ceea ce LI SE CERE

Netflix se bazeaza foarte mult pe statisticile pentru vizualizarile pe care le genereaza serialele atunci cand ia decizia sa comande sezoane noi pentru acestea, iar ceea ce s-a facut in “Next in Fashion” este abia inceputul. Indiferent daca aceasta metoda va avea succes, sau nu, tot mai multi producatori de seriale vor dori sa includa cereri pentru abonatii Netflix de a continua sa urmareasca episoadele urmatoare din serie pentru a genera vizualizari.

Netflix nu a condamnat aceasta tactica aplicata pentru serial, si nici nu prea are de ce, mai ales ca vizualizarile sunt bune pentru companie, si tin abonatii ocupati in platforma, unde pot descoperi si alt tip de contint. Daca tactica are succes, atunci cei de la Netflix ar putea sa o transforme intr-o cerinta pentru unele dintre serialele care sunt lansate in platforma sa, insa totul depinde foarte mult si de ceea ce se va intampla cu abonatii care primesc cererile.

Netflix a devenit o platforma in care noile seriale au probleme din ce in ce mai mari in a atrage atentia oamenilor si a-i tine conectati la o intreaga serie de episoade, dar poate ca tacticile de acest gen vor fi de mare ajutor.