Huawei P40 Pro: AVANTAJUL care te va Convinge sa-l CUMPERI

Huawei P40 Pro va avea un avantaj foarte important care te va convinge sa-l cumperi atunci cand va fi lansat, iata ce e pregatit pentru noul telefon mobil.

Huawei P40 Pro convinge

Huawei P40 Pro este pregatit pentru a fi prezentat in mod oficial la finalul lunii viitoare de catre compania Huawei, iar ea a gandit deja o strategie destul de interesanta pentru a-i convinge pe oameni sa cumpere noile telefoane. Ieri a fost dezvaluit faptul ca Huawei a intrat intr-un parteneriat cu alti producatori chinezi de telefoane mobile pentru a forma o alianta impotriva celor de la Google, iar asta va aduce in Huawei P40 Pro ceva de care clientii au nevoie.

Huawei P40 Pro nu va avea Google Play Store, insa va avea un magazin care se numeste AppGallery, iar in acesta vor fi aplicatii noi pe care dezvoltatorii care le creeaza pentru Android le pot publica nu doar in Google Play Store. Alianta facuta de catre Huawei cu Xiaomi, OPPO, Vivo, va aduce mai multe aplicatii in magazinele lor, separat de Google Play Store, ceea ce va fi un mare avantaj pentru Huawei P40 Pro in lipsa aplicatiilor si serviciilor de la Google.

Huawei P40 Pro: AVANTAJUL care te va Convinge sa-l CUMPERI

Huawei P40 Pro nu va avea acces la Google Play Store, dar daca alianta aceasta va aduce rapid multe aplicatii din acel magazin in magazinele tuturor celor 4 producatori, atunci motivele de a evita telefonul scad. Problema cea mai mare este cu lipsa aplicatiilor Google, iar aici nu exista alternativa pentru Huawei P40 Pro, dar cei care nu le prea folosesc, si vor alte aplicatii din Google Play Store, ar putea avea macar alternativa de a le avea pe acestea.

Huawei P40 Pro nu va fi lansat cu foarte multe aplicatii de la bun inceput, dar existenta acestei aliante aduce un avantaj mare in comparatie cu Mate 30 Pro, ale carui vanzari sunt foarte proaste din cauza sanctiunilor din SUA. Nu trebuie sa ma intelegeti gresit, Huawei P40 Prova trebui evitat la lansare pentru ca alianta aceasta nu va aduce multe aplicatii de la bun inceput, dar in cursul anului 2020, pe masura ce tot mai multe aplicatii apar acolo, daca nu aveti nevoie de nimic de la Google, telefonul ar putea fi atractiv.

Huawei P40 Pro va fi prezentat la final de luna martie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc undeva pe la inceputul, sau jumatatea lunii aprilie, deocamdata lipsind informatii privind o posibila data.