WhatsApp: SURPRIZA pe Telefoane dupa Ultima Actualizare

WhatsApp le-a adus o surpriza foarte mare pe telefoane celor care au instalat cea mai recenta actualizare, iata ce s-a gandit compania americana sa aduca.

WhatsApp iphone dark mode

WhatsApp are parte de o surpriza uriaza pentru telefoanele celor care au decis sa testeze versiunea beta a aplicatiei, care include toate noutatile oferite pentru ea inainte de a fi lansate in versiune finala. Cei de la WhatsApp au inclus in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru iPhone si mult asteptatul dark mode, cel care pe Android este oferit de ceva vreme in aplicatia distribuita pentru beta testeri, deci acum totul ajunge inclusiv in iOS.

WhatsApp are listat dark mode in lista de schimbari cu lucruri care trebuie testate de catre cei care o folosesc pe iPhone, deci e de asteptat ca lansarea in versiunea finala sa aiba loc in cursul acestui an. WhatsApp lucreaza de foarte multe luni la noul dark mode pentru iPhone, insa din pacate acesta este foarte greu de finalizat pentru lansare, astfel ca asteptarea oferirii sale a lasat destul de multi utilizatori dezamagiti de greutatea cu care se intampla totul.

WhatsApp: SURPRIZA pe Telefoane dupa Ultima Actualizare

WhatsApp beta dark mode iPhone

WhatsApp a pregatit interfata pentru acest dark mode timp de cateva luni si a testat-o doar pe inginerii sai, dar acum ea este intr-un final testata inclusiv cu oamenii obisnuiti din intreaga lume. Asta inseamna ca WhatsApp ar trebui sa aiba descoperite mult mai rapid eventualele probleme care mai exista cu al sau dark mode, iar el ar trebui sa fie lansat undeva pana la jumatatea acestui an, daca lucrurile vor merge in directia dorita de catre compania americana.

WhatsApp are in acest dark mode una dintre cele mai asteptate schimbari din ultimul an, iar asta pentru ca 2019 a fost anul acestor interfete pentru aplicatii si sisteme de operare, dar aceasta a fost ignorata. Acum ca Facebook e atat de interesata sa implementeze dark mode in aplicatiile sale, WhatsApp va avea aceasta schimbare foarte mare oferita foarte curand de catre companie, acum fiind facute ultimele ajustari pentru ca totul sa functioneze bine.

WhatsApp va testa, cel mai probabil, acest dark mode pentru aplicatie timp de cateva saptamani, si daca totul functioneaza bine, undeva prin aprilie ar trebui sa avem schimbarea lansata.