Politia Romana: AVERTIZAREA Pentru TOTI SOFERII din Romania

Politia Romana cauciucuri

Politia Romana a lansat o avertizare foarte importanta pentru toti soferii din Romania in aceasta perioada, si e ceva ce toti trebuie sa respecte pentru ca este foarte important, in special in ceea ce priveste siguranta lor pe drumuri.

Politia Romana ii avertizeaza pe soferi sa aiba masinile echipate cu cauciucuri de iarna pentru ca in foarte multe zone din tara soselele sunt acoperite fie de zapada, fie de polei, si masinile nu au aderenta cu cauciucuri de vara.

Politia Romana poate retine certificatele de inmatriculare ale masinilor, si le poate aplica amenzi foarte mari celor care nu au automobilele echipate cu cauciucuri de iarna in perioadele in care carosabilul e acoperit de zapada, gheata, si nu numai.

Politia Romana nu le spune soferilor sa aiba grija si ca ale lor cauciucuri sa aiba si un profil cu grosime suficient de mare pentru aderenta in conditii de zapada, insa daca soferii sunt opriti in trafic, agentii pot masura acest lucru, si pot aplica amenzi pentru cei cu cauciucuri foarte uzate.

Politia Romana are mii de agenti de politie pe drumurile din tara unde a nins si inca pot exista probleme serioase, astfel ca e bine sa plecati echipati la drum pentru a nu avea parte de amenzi, sau chiar mai rau, de accidente.

Cel mai probabil ninge și la tine! Să ai mașina echipată cu…cauciucuri de iarnă!Crăciunul a trecut!#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 5 februarie 2020