Dacia Duster: SURPRIZELE Clientilor pentru Modelele din 2020

Dacia Duster va avea parte de noi modele lansate in anul 2020 de catre Dacia, iata ce surprize au fost pregatite pentru clientii din Romania si Europa acum.

Dacia Duster modele 2020

Dacia Duster va avea in 2020 parte de noi modele lansate de catre compania Dacia, sub ghidarea Renault, iar aici vorbim despre ceva ce unii dintre clienti vor aprecia cu siguranta la masinile care vor ajunge in magazine. Stim deja 100% sigur ca un model Dacia Duster care are motor dual pe benzina si GPL va fi lansat, precomenzile fiind deja deschise in Franta, insa acesta este doar inceputul pentru clientii care asteapta masini bune pe care sa le cumpere.

Dacia Duster va avea in versiunea cu motor dual, benzina si GPL, nu doar parte de aceasta tehnologie, ci si de cele Keyless Entry si Keyless Go, ceva ce exista pe masinile Renault, si multe altele, de cativa ani. Aceste doua tehnologii vor ajunge pe Dacia Duster dupa ce inca de mai bine de un an exista posibilitatea de a avea un ecran mare cu Android Auto si CarPlay in consola centrala, tehnologizarea seriei de masini fiind o prioritate la Dacia.

Dacia Duster: SURPRIZELE Clientilor pentru Modelele din 2020

Dacia Duster ar urma deasemenea sa fie lansat in 2020 intr-un mode hibrid adica unul care ar trebui sa aiba inclusiv un motor electric integrat pentru a permite folosirea fara a consuma combustibil. Ce de la Renault trebuie sa respecte o serie de reglementari europene privind emisiile modelelor de masini pe care le lanseaza grupul, astfel ca un Dacia Duster hibrid, si eventual unul electriv, vor rezolva situatia pe care trebuie sa o respecte producatorul.

Dacia Duster ar putea avea deasemenea si alte schimbari la interior in modelele care vor fi lansate in 2020, iar aici vorbim despre imbunatatiri pentru materialele folosite in interior, dar si design-ul elementelor interne. Desigur ca acestea sunt decizieii pentru Dacia Duster pe care le vom vedea abia atunci cand compania va anunta in mod oficial modelele, sau poate daca intre timp apar poze spion cu versiunile care sunt testate pe drumurile publice.

Dacia Duster va avea totusi parte de schimbari importante in cursul anului 2020, iar cum foarte multi clienti le asteapta cu nerabdare, cu siguranta multe dintre ele vor fi apreciate fara rezerve de catre acestia.