Telekom: Cate PLANGERI Inregistreaza pe MINUT de la Romani

Telekom inregistreaza un numar surprinzator de mare de plangeri pe minut de la clientii din Romania, iata cifra dezvaluita de catre un abonat al sau.

Telekom sesizari

Telekom are un numar tot mai mare de planger inregistrate din partea clientilor pe retelele de socializare, si nu numai, din cauza cresterii neasteptate a preturilor incepand cu 1 martie, dar si a disparitiei Eurosport. Cei de la Telekom au inceput anul cu doua vesti proaste pentru clientii din Romania, iar acestia se plang in numar foarte mare din cauza situatiei prin care trec, unul dintre ei publicand si o imagine cu numarul acestora.

Telekom a avut pe pagina de Facebook publicat un comentariu de catre un client nemultumit de ceva ce are legatura cu compania, iar impreuna cu el a venit si o imagine cu numarul de sesizari publicate pe minut la companie. Conform acestei imagini, pe 6 februarie la ora 08:00 dimineata, ce de la Telekom inregistrau cate 14 plangeri pe minut, iar un simplu calcul ne spune ca doar la ora 08:00 ar fi inregistrat 840 de plangeri de la clienti, o cifra uriasa, daca ne raportam la o zi intreaga.

Telekom: Cate PLANGERI Inregistreaza pe MINUT de la Romani

telekom sesizari minut Romania

Telekom ar putea inregistra, daca ritmul se mentine pana seara, chiar si aproape 10.000 de plangeri intr-o zi de la clientii din Romania, ceea ce reprezinta un volum urias de clienti nemultumiti, zilnic. Desigur ca nu sunt oferite s cifre de catre Telekom cu privire la numarul de persoane care nu este multumit de serviciile pe care le primeste, dar ar fi interesant sa aflam cate zeci de mii, sau sute de mii, de plangeri sunt inregistrate lunar la Telekom.

Telekom are undeva pe la 9 milioane de clienti in Romania, daca nu gresesc, deci zeci de mii de plangeri pe luna nu e chiar atat de mult, insa daca ritmul de 10.000 de plangeri zilnic e unul real, atunci lunar e o cifra uriasa de plangeri. E greu de crezut ca Telekom are atat de multi angajati incat sa poata rezolva toate aceste plangeri in timp util, si poate ca de aici vine si majorarea de preturi, ei mentionand ca nu pot oferi ajutor telefonic in conditii bune fara ea.

Telekom este in proces de vanzare a diviziilor de servicii fixe si mobile in Romania, insa cifrele de plangeri arata ca cei care le vor cumpara ar putea avea destule batai de cap dupa achizitie.