Samsung GALAXY S20: NOI Cadouri Oferite pentru Precomanda

Samsung GALAXY S20 are noi cadouri anuntate pentru a fi oferite la precomanda pentru clientii care vor cumpara telefoanele, iata ce urmeaza sa primeasca.

Samsung GALAXY S20 cadouri precomanda

Samsung GALAXY S20 a avut anuntat saptamana trecuta cadoul cel mai important care va fi oferit la precomanda pentru cei care vor sa-si cumpere telefonul chiar dupa ce va fi anuntat in mod oficial. Vorbim despre o pereche de casti Galaxy Buds Plus, acestea urmand a fi lansate impreuna cu seria Samsung GALAXY S20, si urmand a costa separat 170 de euro, dar cei care vor precomanda telefoanele din serie vor primi o pereche gratuita de la Samsung.

Samsung GALAXY S20 nu are totusi doar acest cadou oferit, iar asta pentru ca acum in SUA cei care sunt interesati sa se preinregistreze pentru a putea face o precomanda primesc inclusiv un voucher in valoare de 35 de dolari. Practic, Samsung GALAXY S20 le aduce clientilor din SUA atat acele casti Galaxy Buds Plus, cat si acest voucher in valoare de 35 de dolari, dar numai pentru cei care se hotarasc sa se preinregistreze pentru a face precomanda, si a merge pana la final cu comanda.

Samsung GALAXY S20: NOI Cadouri Oferite pentru Precomanda

Samsung GALAXY S20 noi cadouri precomanda

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie o serie de telefoane scumpa, mai scumpa decat cea de anul trecut, si scumpa in comparatie cu modelele care exista acum pe piata de la alti producatori. Aceste preturi de vanzare mari cam forteaza compania Samsung sa ofere unele compensatii pentru cei care vor cumpara telefoanele din seria Samsung GALAXY S20, iar cadourile in valoare de 200 de dolari ar putea fix ceea ce era necesar pentru a motiva oamenii sa le cumpere.

Samsung GALAXY S20 nu va avea aceleasi cadouri la precomanda peste tot in lume, si nu va costa la fel peste tot, coreenii dorind sa diferentieze unele modele in specificatii pentru a le vinde mai ieftin. Asta inseamna ca in Romania e posibil sa nu avem la precomanda cadouri precum cele oferite pentru cei ce cumpara Samsung GALAXY S20 in SUA, Germania, Franta, si alte tari de pe glob, ceea ce s-a mai intamplat s in cursul altor ani, din pacate.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat pe data de 11 februarie in cadrul unei conferinte care va fi organizata in San Francisco, iar lansarea va avea loc la inceput de luna martie, pe 6 sau 13.