iPhone 9: Pretul MIC Anuntat de Specialisti Inaintea Lansarii

iPhone 9 are pretul mic de lansare anuntat de catre specialistii care se asteapta ca Apple sa vanda un telefon foarte ieftin pentru a-si creste vanzarile.

iPhone 9 pret specialisti

iPhone 9 are un pret de vanzare mic anuntat de catre specialisti inainte ca telefonul sa fie efectiv pus in vanzare pentru fanii Apple din intreaga lume, si este exact ceea ce astepta sa auda toata lumea. Mai exact, pentru iPhone 9 este anuntat de catre specialisti un pret de vanzare de doar 399 de dolari in momentul in care va fi pus in vanzare, iar aceasta este valoarea pe care o asteptau fanii pentru telefonul care va inlocui iPhone SE in oferta Apple.

iPhone 9  cu un pret de vanzare de 399 de dolari v afi arma perfecta a celor de la Apple impotriva hoardei de telfeoane Android de la Huawei, Samsung, Xiaomi, Vivo, OPPO, si alti producatori mai putin cunoscuti. Acest iPhone 9 ar urma sa aiba un design identic cu cel al iPhone 8, doar ca va avea specificatii interfe imbunatatite pentru a putea face fata rigorilor anului 2020 in materie de tehnologie, deci va fi un best-buy pentru foarte multi fani ai Apple.

iPhone 9: Pretul MIC Anuntat de Specialisti Inaintea Lansarii

iPhone 9 nu va avea Face ID, ci urmeaza sa vina tot cu Touch ID, iar ecranul de 4.7 inch va fi tot LCD, probabil identic cu cel din iPhone 8, iar asta pentru a tine si costurile de productie la un pret cat mai redus. Cei de la Apple vor cauta sa faca toate economiile posibile cu iPhone 9 astfel incat telefonul sa fie vandut la 399 de dolari, sau 399 de euro, deci n-ar fi exclus ca unele noutati din iPhone 8 sa lipseasca, poate chiar si incarcarea wireless, sau rapida.

“O sursă consideră că noul telefon va vinde probabil la 399 USD, aproximativ același preț ca și primul iPhone SE. Analiștii spun că Apple are nevoie de un dispozitiv cu costuri mai mici pentru a avea o șansă mai bună de a concura pe piața indiană, ceea ce este uriaș, dar obișnuit să plătească mai puțin de 200 USD pentru telefoanele Android. Noul telefon, mi-a spus o sursă, ar putea spori și ofertele de telefon ale Apple în China. Acea piață este, de asemenea, uriașă, dar foarte competitivă, iar Apple a avut probleme pentru a câștiga și a păstra cota de piață.”

iPhone 9 este un telefon care ar trebui sa contribuie substantial la cresterea vanzarilor de telefoane Apple pentru compania Apple, pretul mult mai mic decat al altor modele urmand a atrage clienti noi. Strategia aceasta a avut succes pentru Apple cand a fost lansat iPhone SE, si cel mai probabil va avea succes inclusiv acum cu lansarea iPhone 9, deci Apple ar putea ajunge din urma Huawei in vanzarile globale de telefoane in urmatoarele trimestre fiscale.

iPhone 9 ar trebui sa fie lansat undeva pe la jumatatea lunii martie pentru clientii din intreaga lume, dar desigur ca nu avem o data clara, iar o conferinta pentru lansarea sa nu va fi organizata de Apple.