ATENTIE! Politia Romana are un ANUNT IMPORTANT pentru TOTI Cetatenii

atentie Politia Romana trecere

Politia Romana a publicat astazi un anunt foarte important pentru toti cetatenii Romaniei, iar asta deoarece fiecare dintre noi poate ajunge sa fie in pericol din cauza unei greseli pe care multi am facut-o, in special la varste fragede.

Politia Romana le reaminteste tuturor cetatenilor Romaniei ca inainte de a trece strada pe trecerea de pietoni trebuie intai sa se asigure ca o pot face in siguranta, sa respecte culoarea rosie a semaforului, si sa nu alerge, pentru ca pot fi foarte usor accidentati.

Politia Romana stie foarte bine cate accidente au loc pe trecerile de pietoni, dar mai ales in afara lor din cauza soferilor care fie trec prin loc nepermis, fie alearga in fata masinilor iesind practic in fata lor fara a le permite sa opreasca, sau evitand sa se asigure corespunzator.

Politia Romana le spune romanilor sa fie foarte atenti cand trec strada deoarece masinile nu se pot opri usor, iar obisnuinta unora de a iesi in mijlocul strazii uitandu-se inainte ca si cum totul se poate opri la comanda pe sosele, este ceva extrem de periculos.

Politia Romana a lansat nenumarate avertismente pentru soferi in ideea de a nu sta cu ochii in telefoane, ci pe drum, dar e util si ca pietonii sa stie ce trebuie, sau nu trebuie, sa faca atunci cand trec strada, in special daca o fac printr-un loc nesemnalizat, ceea ce oricum nu e recomandat.

Viața are prioritate!

Trecerea pentru pietoni nu este pistă de alergat!Accidentele au loc din vina șoferilor care nu sunt atenți, dar și a pietonilor care nu respectă culoarea roșie a semaforului, aleargă pe trecerile de pietoni sau nu se asigură înainte să treacă!Nu-ți pune viața la încercare!#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 7 februarie 2020