Playstation 5: SURPRIZA Sony la care Fanii NU s-ar fi GANDIT

Playstation 5 asistent

Playstation 5 are dezvaluita o foarte mare surpriza pregatita de catre cei de la Sony pentru noua consola, si vorbim despre ceva la care fanii nici nu s-ar fi gandit, dar iata ca japonezi vor sa aiba ceva propriu pentru clientii care le cumpara consolele.

Playstation 5 ar urma sa aiba un asistent personal propriu creat de catre cei de la Sony, un brevet de inventie trimis de catre companie pentru inregistrare confirmand interesul sau pentru a oferi posibilitatea de a beneficia de un asemenea software in consola.

Playstation 5 ar urma sa aiba acest asistent, bazat pe inteligenta artificiala, folosit inclusiv in jocuri, acolo unde oamenii ar urma sa primeasca recomandari pentru a indeplini anumite obiective, pentru a gasi upgrade-uri, sau pentru a descarca diverse tipuri de continut.

Playstation 5 ar urma totusi sa aduca o schimbare pe care nu toata lumea o vrea, promovarea descarcarii de continut platit, iar asta va aduce si la gandirea jocurilor pentru a genera mai multi bani din in-game purchase-uri, pe telefoane ele fiind extrem de populare.

Playstation 5 asistent personal

“Adesea, poate exista o resursă în joc a mediului de joc care ar putea ajuta utilizatorul în realizarea obiectivului cu personajul. Resursa din joc poate fi conținut descărcabil (DLC), suplimente, actualizări, elemente, sfaturi, strategie, date comunale, etc. Cu toate acestea, utilizatorul nu este neapărat conștient de faptul că există o astfel de resursă.”

Playstation 5 ar trebui sa fie prezentat undeva prin februarie, sau martie, de catre cei de la Sony, insa lansarea ramane deocamdata o necunoscuta, iar asta pentru ca fabricile din China raman inchise din cauza Coronavirus, iar asta da multe industrii “peste cap”.