Facebook Pregateste o Noua Surpriza pentru Toti Oamenii

Facebook vremea

Facebook pregateste o noua surpriza buna pentru toti cei care folosesc reteaua de socializare in momentul de fata, si e ceva care ne va scuti de a face o cautare in plus pe internet in momentul in care vrem sa aflam starea vremii.

Facebook urmeaza sa afiseze in pagina principala cu rezultate de cautare din cadrul retelei de socializare si informatii despre vremea din locatia in care ne aflam, ceva ce ne scuteste de a mai face o cautare suplimentara pe internet pentru a afla aceasta informatie.

Facebook testeaza in mod activ noua functie in momentul de fata, iar separat de locatia in care se afla utilizatorul, reteaua de socializare vrea sa afiseze informatii despre vreme inclusiv in locatiile in care acesta a mai fost, sau altele de care este interesat.

Facebook afiseaza starea vremii pe ore, apoi pe zile, astfel ca putem sti cand este cel mai bun moment pentru a merge undeva, ceea ce ne scuteste inclusiv de a avea o aplicatie dedicata pentru starea vremii, deci avem mai mult spatiu disponibil pentru altele.

Facebook search vremea

Facebook nu are deocamdata dezvaluita si sursa acestor informatii privind starea vremii, insa cel mai probabil vom afla si acest lucru inainte, sau dupa, ce functia va fi lansata pentru utilizatorii din intreaga lume.