DACIA Sandero: Imagini SPION cu o SURPRIZA MARE pentru 2020

DACIA Sandero apare in nou imagini spion care prezinta si o surpriza foarte mare pentru clientii care asteapta lansarea modelului pentru anul 2020.

DACIA Sandero model 2020

DACIA Sandero apare astazi in noi imagini spion care ne arata o surpriza mare pregatita de catre producatorul roman pentru clientii interesati sa cumpere acest model de masina in anul 2020. Puteti vedea mai jos o DACIA Sandero camuflata in timp ce este testata pe un circuit inzapezit de undeva din nordul Europei, cei de la DACIA dorind sa vada cum se comporta masina atunci cand este condusa pe drumuri inzapezite, ceea ce in Romania avem cateva luni pe an in anumite zone.

DACIA Sandero, in ciuda camuflajului, are dezvaluit faptul ca urmeaza sa vina cu LED-uri pentru luminile de intampinare, poate chiar si pentru faza scurta, dar foarte clar nu se vede ce se ascunde acolo. Schimbari mult mai interesante sunt in ceea ce priveste spatele masinii DACIA Sandero, acolo stopurile fiind regandite in totalitate, avand o forma diferita, iar in partea superioara putem vedea deasemenea o iluminare pentru franare incorporata in caroserie.

DACIA Sandero: Imagini SPION cu o SURPRIZA MARE pentru 2020

DACIA Sandero led 2020

DACIA Sandero are deasemenea si manere pentru usi care arata a ceva ce pare sa vina din anul in care ne aflam, aceasta fiind o alta schimbare buna pentru masina pregatita de Dacia in 2020. Surpriza mare vine totusi de la interior, acolo unde DACIA Sandero pare sa aiba un ecran tip tableta montat in consola centrala pentru a afisa sistemul de infotainment, Android Auto si CarPlay, ceea ce reprezinta o schimbare foarte mare pentru seria de masini.

DACIA Sandero tableta

DACIA Sandero ar urma sa aiba practic acest design preluat de la masinile Renault, unele dintre ele avand ecrane mari montate in consola centrala si ridicate peste bord la nivelul volanului. Aceasta implementare face mai usoara vizualizarea de informatii fara a indeparta prea mult privirea de la sosea, iar pentru DACIA Sandero se pare ca se face aceasta schmbare pe care am vazut-o in foarte multe alte modele de masini, dar pana acum in niciuna de la DACIA.

DACIA Sandero stopuri 2020

DACIA Sandero va fi lansata intr-o noua versiune in cursul anului 2020, doar ca deocamdata mai nimeni nu stie cand ar putea ajunge aceasta pe piata, mai ales ca inca este testata pe circuitele inzapezite din Europa.