Samsung: Decizia Importanta Luata din cauza Coronavirus

Samsung coronavirus

Samsung este obligata, la fel ca alte companii din sectorul IT, sa ia o decizie importanta cu privire la Coronavirus, iar asta pentru ca este foarte important pentru ea sa isi protejeze angajati in ciuda altor angajamente importante pe care le are.

Samsung a decis sa nu-si mai trimita la fel de multi manageri la Mobile World Congress 2020, care va avea loc in Barcelona la final de luna februarie, iar asta din cauza faptului ca virusul Coronavirus inca se raspandeste cu repeziciune.

Samsung este in continuare interesata sa fie prezenta la Mobile World Congress, desi cei de la LG au anuntat ca nu vor participa, la fel si ZTE, sau alte companii, insa coreenii inca vor sa fie acolo, la fel ca Huawei, in ciuda fricii generate de catre Coronavirus.

Samsung nu a luat inca o decizie de a renunta la eveniment, dar din moment ce managerii sai importanti nu vor fi acolo, probabil nici presedintele diviziei mobile, sau a divizie IT pentru consumatori, atunci probabil ca vor fi prezenti doar manageri ai subsidiarelor europene, si vor fi prezentate unele produse.

“În săptămâna trecută, cel puțin trei companii au scos din MWC 2020, iar multe altele au spus că își vor schimba planurile în ceea ce privește preocupările legate de virusul mortal. Acest lucru va include luarea unor măsuri precum carantinii executivi chinezi pentru cele două săptămâni anterioare conferinței.”

Coronavirus a cam bagat frica in cei care trebuiau sa ajunga la Mobile World Congress 2020, iar asta pentru ca multi reprezentanti ai companiilor asiatice, zona cea mai afectata de virus, ar trebui sa fie acolo, deci riscul de infectare creste, astfel ca multi au renuntat sa participe la eveniment.