Facebook Messenger: Noua Functie URIASA pe iPhone, Android

Facebook Messenger are o functie foarte importanta anuntata pentru lansare pe iPhone si Android, iata cand ar urma aceasta sa fie disponibila pe telefoane.

Facebook Messenger

Facebook Messenger va avea in sfarsit lansata de catre compania Facebook o noua functie care le va permite utilizatorilor din intreaga lume sa isi protejeze aplicatia chiar si cand telefonul lor este oferit deblocat unei persoane. Acum cateva saptamani am vazut o prima imagine care a confirmat faptul ca pentru Facebook Messenger va fi implementat in sfarsit suport pentru Face ID si Touch ID, iar desi deocamdata ceva similar pentru Android nu a fost anuntat, va ajunge cu siguranta.

Facebook Messenger are implementata aceasta optiune de securizare biometrica la cateva luni bune dupa ce in aplicatia WhatsApp a fost implementat ceva similar de catre cei de la Facebook. De ce a fost nevoie de atat de mult timp pentru ca Facebook Messenger sa aiba implementata optiunea de securizare cu Touch ID si Face ID nu se stie, dar e bine ca s-a inceput procesul de dezvoltare, el urmand a se finaliza cu lansarea functiei in 2020.

Facebook Messenger: Noua Functie URIASA pe iPhone, Android

Facebook Messenger blocare face id

Facebook Messenger ar trebui sa aiba functia pentru blocarea aplicatiei cu Face ID si Touch ID lansata pentru iPhone pana la jumatatea acestui an, daca nu vor exista probleme mari in procesul de dezvoltare. In mod normal, din momentul in care o functie majora de acest gen este descoperita si pana cand ea este lansata dureaza 2 – 3 luni, deci ne putem astepta ca functia noua sa ajunga in Facebook Messenger undeva pana prin iunie, daca totul decurge normal.

Facebook Messenger va avea mai mult ca sigur implementata o functie similara inclusiv in telefoanele Android, dar acolo procesul s-ar putea intinde pana in a doua parte a anului 2021, sau poate chiar mai tarziu. Problema cea mai mare pentru cei din spatele Facebook Messenger sta in faptul ca in cazul Android e mai greu sa oferi asa ceva pentru telefoane de la diversi producatori, deci procesul de dezvoltare dureaza mai mult, ceea ce nu e tocmia nou.

Facebook Messenger va permite blocarea aplicatiei cu Face ID si Touch ID chiar daca telefonul e deja deblocat, iar in cazul Android urmeaza sa se intample inclusiv acelasi lucru cand functia va fi lansata.