Windows 10: Foarte PROASTA Veste care a ENERVAT MULTA Lume

Windows 10 are o foarte proasta veste anuntata care a enervat foarte multa lume ce astepta lansarea unei functii importante pe calculatoare in 2020.

Windows 10

Windows 10 reuseste sa tina utilizatorii sistemului de operare cu un nivel ridicat de tensiune din cauza problemelor constante pe care Microsoft nu prea vrea sa le rezolve, iar la toate acestea sa mai adauga acum altceva. Cei de la Microsoft au luat decizia de a nu lansa o functie pe care foarte multa lume o astepta pentru Windows 10 de ceva vreme, iar ea nu va mai veni in primavara anului 2020, ci ar putea ajunge la utilizatori abia undeva prin toamna acestui an.

Windows 10 urma sa aiba lansata o noua functie care se numeste “Optional Update”, aceasta fiind gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a controla instalarea update-urilor pentru drivere, diverse functii neimportante, sau patch-uri care nu au legatura cu securitatea. Cei care ruleaza Windows 10 au primit cu foarte multa bucurie vestea, iar asta pentru ca ea urma sa ii scuteasca de instalarea unor update-uri de care aveau nevoie, dar totul s-a schimbat.

Windows 10: Foarte PROASTA Veste care a ENERVAT MULTA Lume

Windows 10 actualizari optionale eliminate

Windows 10 a avut aceasta decizie a Microsoft anuntata inca din 4 decembrie, cand build-u 19035 a versiunii 20H1 a fost lansata, insa pana acum ea a fost recuta cu vederea in favoarea altor noutati mentionte de companie. Toti cei care stiau ca aceasta functie urma sa fie lansata au ramas foarte surprinsi sa afle de schimbarea de atitudine a Microsoft vis-a-vis de Windows 10, astfel ca foarte multa lume nu va mai putea controla atat de finl felul in care sunt instalate actualizarile sistemului de operare.

“Am finalizat experimentul legat de modul în care livrăm actualizări de drivere prin Windows Update. Dispozitivele implicate în experiment nu vor mai vedea linkul Actualizări opționale din Setări> Actualizare Windows.”

Windows 10 trebuia sa aiba aceasta functie oferita si pentru a mai rezolva problemele pe care in general le aduce instalarea automata a unor update-uri pentru drivere, care in anumite situatii genereaza incompatibilitati. Eliminarea sa va lasa utilizatorii in situatia de acum, adica sa instaleze drivere in mod automat impreuna cu alte update-uri, iar asta in Windows 10 le poate aduce fix aceleasi probleme ca si pana acum, pe care multi nu le doresc.

Windows 10 ar putea avea functia lansata in luna octombrie a acestui an daca Microsoft nu se va razgandi intre timp, orice fiind posibil din moment ce americanii s-au razgandit si acum atat de usor.