Fortnite: Problema ce-i FRUSTREAZA pe foarte Multi Jucatori

Fortnite are, din pacate, o noua problema care-i frustreaza pe foarte multi dintre jucatorii din intreaga lume, iata ce spune Epic Games despre situatie.

Fortnite rampa lansare

Fortnite este foarte popular in lumea intreaga, cu sute de milioane de jucatori activi la nivel global, insa din pacate are si o problema care a inceput sa-i enerveze pe foarte multi dintre ei. Vorbim despre un bug care a aparut in cadrul Fortnite, si care ii cam impiedica pe jucatori sa obtina victoriile pe care le asteptau in luptele cu inamicii lor, iar cei de la Epic Games sunt constienti de problemele pe care le au, si incearca sa le rezolve cat se poate de repede.

Fortnite a avut reincluse rampele de lansare in cel mai recent update lansat de catre cei de la Epic Games, dar dupa cum puteti vedea mai jos, ele nu functioneaza chiar asa cum ar trebui. Cei care incearca sa foloseasca aceste rampe de lansare in cadrul Fortnite au descoperit ca ele nu isi indeplinesc functionalitatea, iar obiectele aruncate pe ele nu arunca jucatorii in aer, deci acestia nu pot scapa de o lupta si ajung sa fie ucisi de catre inamicii lor.

Fortnite: Problema ce-i FRUSTREAZA pe foarte Multi Jucatori

The launchpad doesn’t destroy objects and won’t activate when obstructed. from FortNiteBR

Fortnite a avut aceste rempe de lansare reimplementate pentru a-i ajuta pe jucatori sa calatoreasca mult mai usor intre diverse puncte de pe harta virtuala, insa nu se desfasoara nimic asa cum si-au imaginat ei. Se pare ca Epic Games nu a reusit sa implementeze aceste rampe de lansare intr-un mod care sa le faca 100% utile, astfel ca jucatorii nu pot fi catapultati de ele si problema se manifesta indiferent de pe ce dispozitiv este jucat Fortnite.

Fortnite a avut in cel mai recent update implementat un nou motor pentru fizica din joc, numit Chaos, iar acesta a adus o serie de probleme pentru jucatorii care au incercat sa se distreze in joc. Cei de la Epic Games au realizat cat de mare este problema pentru Fortnite in momentul de fata, astfel ca le-a si cerut jucatorilor sa raporteze toate problemele pe care le descopera pentru ca ele sa poata fi rezolvate cat se poate de rapid, dar tot trebuie sa le suporte.

Fortnite va avea peste aproximativ o saptamana lansata o alta actualizare importanta, care va da si startul sezonului 2 al capitolului 2, dec ramane de vazut ce probleme vor mai aparea dupa aceea.