Netflix: TOATE Filmele si Serialele LANSATE Saptamana Aceasta

Netflix va lansa saptamana aceasta filmele si serialele pe care le aveti listate mai jos, toate fiind disponibile exclusiv pentru aplicatii platformei.

Netflix filme seriale saptamana

Netflix a avut parte de o seara dulce-amaruie ieri, dupa ce in cadrul premiilor Oscar 2020 a reusit sa obtina 2 oscaruri pentru 2 filme pe care le-a lansat in 2020, dar a avut peste 20 de nominalizari, deci se astepta la mai mult. In ciuda acestui lucru, cei de la Netflix urmeaza sa lanseze alte cateva sute de filme si seriale in cursul anului 2020, iar acum vorbim despre cele cateva care vor fi disponibile chiar saptamana aceasta in cadrul platforme de streaming.

Netflix a pregatit cateva filme si seriale originale foarte importante care vor fi lansate in urmatoarele zile, si veti avea ce sa vedeti pentru ca unele dintre titluri sunt foarte asteptate de multa lume. Netflix va lansa pe 11 februarie CAMINO A ROMA (Road to Roma), Good Time, si Q Ball, in timp ce pe 12 februarie va lansa To All the Boys: P.S. I Still Love You, Anna Karenina, dar al doilea este licentiat de la parteneri pentru a fi distribuit in platforma acum.

Netflix: TOATE Filmele si Serialele LANSATE Saptamana Aceasta

Netflix va lansa pe 13 februarie sezonul al doilea din Narcos: Mexico, unul extrem de asteptat, iar impreuna cu el vor fi disponibile inclusiv Dragon Quest Your Story si Love is Blind. Pe 14 februarie Netflix va lansa ultimul sezon din Cable Girls, impreuna cu Isi & Ossi si A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon, in timp ce pe data de 15 februarie in platforma de streaming va fi disponibil Starship Troopers pentru toti cei care sunt interesati sa-l vada.

Netflix nu are nimc pregatit pentru lansare in data de 16 februarie, astfel ca aveti lista de mai sus cu destule titluri interesante, dar dintre toate, Narcos: Mexico, este cel pe care lumea il asteapta. Netflix lanseaza acest al doilea sezon din aceasta serie, si al cincilea din seria Narcos, la un an distanta de cel de anul trecut, actiunea desfasurandu-se in continuare un Mexic, asa cum spune si titlul, iar daca sunteti fani, stiti sigur ca veti avea parte de un sezon bun.

Netflix are alte cateva zeci de filme si serale care vor fi disponibile in platforma sa in cursul lunii februarie, unele originale, altele licentiate, dar ne asteapta destul de mult continut bun.