Huawei: Salvarea Telefoanelor vine cu Decizia FARA PRECEDENT

Huawei a gasit o solutie pentru salvarea telefoanelor noi, o decizie fara precedent fiind luata de catre compania chinezeasca pentru a-si asigura viitorul.

Huawei salvare

Huawei isi salveaza telefoanele noi cu o decizie fara precedent care a luat prin surprindere clientii din intreaga lume, dar ea este una dintre solutiile de care era nevoie in momentul de fata. Cei de la Huawei au probleme foarte mari din cauza sanctiunilor din SUA, chiar daca nu vor sa recunoasca in mod oficial asta, insa cauta tot felul de solutii care sa le readuca telefoanele intr-o oarecare pozitie care sa ii faca pe clienti sa fie mai atenti la ele decat sunt.

Huawei a luat decizia de a preinstala in telefoanele sale 70 dintre cele mai populare aplicatii din Google Play Store, exceptandu-le pe cele ale Google, si aparent cele de la Facebook, sau alte companii americane, conform unor jurnalisti. Chiar si asa, Huawei include in telefoanele sale restul aplicatiilor foarte populare pe care foarte multi dintre clientii sai le cauta pentru a le avea in telefoane, si desigur ca lumea va aprecia aceasta strategie interesanta.

Huawei: Salvarea Telefoanelor vine cu Decizia FARA PRECEDENT

Huawei a gasit deja o solutie pentru a inlocui Google Maps, o aplicatie speciala bazata pe hartile TomTom urmand a fi inclusa in telefoanele noi ale companiei deci aici utilizatorii vor avea o alternativa. Mai mult decat atat, cei de la Huawei vor avea o alternativa si pentru aplicatia YouTube, aplicatia Huawei Video urmand a fi modificata special pentru a le oferi oamenilor parte de o experienta similara cu cea pe care o are platforma creata de catre YouTube.

Huawei ar trebui sa rezolve cumva si problema instalarii aplicatiilor Facebook, Instagram, WhatsApp, unii jurnalisti spunand ca nici acestea nu pot fi preinstalate de catre chinezi, dar nici oferite prin AppGallery. Aici e o problema mai mare pentru aceste aplicatii sunt foarte folosite, iar vasta majoritate a celor care cumpara telefoane, nu de la Huawei, ci de la orice alt producator, vor aceste aplicatii, fara a vrea alternative pe care prietenii lor nu le au.

Huawei va aplica aceasta strategie de a preinstala aplicatiile sale in telefoane incepand cu Huawei P40 Pro, si multumita ei va salva intr-o buna masura telefoanele noi de la esec, ea urmand cel mai probabil sa genereze vanzari mai bune.