Netflix: A LANSAT Abonamentul IEFTIN care a ULUIT Clientii

Netflix a lansat un nou abonament ieftin si in Europa, cu cat este mai mic pretul fata de abonamentele standard, si cum poti vedea filmele si serialele.

Netflix Abonament

Netflix a lansat un abonament ieftin, in comparatie cu cele pe care le-a avut pana acum, compania indeplinind previziunile analistilor care anuntau ca vom avea parte de preturi mai mici pentru serviciile sale. Dupa ce a testat abonamente ieftine in India, Malaezia si Indonezia, acum Netflix a inceput sa testeze unul similar inclusiv in Marea Britanie, acolo acesta avand pretul de doar 2.99 lire, adica 3.5 euro, sau 17 LEI, adica mai putin de jumatate fata de 8 euro, cat costa cele standard.

Netflix ofera acest abonament ieftin doar pentru cei care acceseaza filmele si serialele de pe telefoane mobile si tablete, accesarea de pe calculatoare si televizoare nefiind posibila in baza lor. Abonamentul ieftin pe care Netflix l-a lansat in Marea Britanie are pret injumatatit in comparatie cu cele standard oferite pana acum, deci toti acei oameni care n-au vrut sa devina clienti din cauza preturilor mari, au acum noi motive sa se razgandeasca si ale activa.

Netflix: A LANSAT Abonamentul IEFTIN care a ULUIT Clientii

Netflix pare sa fi avut foarte mare succes cu testarea acestor tipuri de abonamente ieftine in Asia, iar Marea Britanie este prima din Europa care are il are disponibil, dar cel mai probabil el va ajunge si in altele. Daca ar fi sa judecam dupa pretul stabilit de Netflix pentru acest abonament ieftin in Marea Britanie, atunci in Romania l-am putea avea la 3.99 euro, adica jumatate din valoarea celui mai ieftin abonament pe care il are platforma acum.

“Se pare că Netflix testează un nou plan de preț, care este chiar mai ieftin decât pachetul de bază. Captura este că acest nou plan de preț ar fi disponibil doar pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tabletă. Cu toate acestea, probabil că ar costa în jur de 2,99 lire sterline pe lună – o economie substanțială pe pachetul de bază 5,99 lire sterline sau 8,99 lire pe lună pachetul standard.”

Netflix vrea sa aduca mai multi abonati in platforma sa, dar nu renunta la ideea de a restrictiona accesul doar de pe terminale mobile, ceea ce desigur ca nu e pe placul tuturor, dar si pretul este mic. Desigur ca si calitatea clipurilor video pe care le incarca terminalele mobile din platforma Netflix, dar avand in vedere ca ecranele pe care sunt redate au dimensiuni mici, utilizatorii nu prea au cum sa resimta calitatea redusa, decat daca reusesc sa faca streaming pe un televizor.

Netflix va continua sa testeze aceste abonamente in mai multe tari din Europa, si desigur in alte zone de pe glob, pentru a-si extinde baza de clienti spre cifra de 200 de milioane.