WhatsApp: SURPRIZA cu DARK MODE, NIMENI nu Astepta ASA CEVA

WhatsApp aduce o surpriza foarte interesanta pentru noul dark mode si telefoanele din intreaga lume, iata ce nu se astepta sa vada vreun utilizator.

WhatsApp culori DARK MODE

WhatsApp va avea un dark mode lansat pentru iPhone si Android in cursul urmatoarelor saptamani, sau chiar luni, iar pe masura ce ne apropiem de momentul in care se va intampla asta, aflam si tot mai multe detalii. Saptamana trecuta am aflat ca WhatsApp a activat deja dark mode pentru Android si iPhone in versiunile beta ale aplicatiilor testate de catre unii oameni cu telefoane pe care sunt dispusi sa foloseasca versiuni nefinalizate ale aplicatiei.

WhatsApp a avut si o actualizare lansata pentru versiunea beta pentru Android saptamana trecuta, iar cu ea a venit si o surpriza pentru dark mode, una la care nimeni nu se astepta pana acum. Se pare ca noul dark mode pentru WhatsApp nu va permite activarea doar a unei teme de culoare neagra, ci si activarea unor teme intunecate de diverse culori, doar ca acele vor oferi chiar aceeasi experienta de utilizare pentru telefoanele noastre.

WhatsApp: SURPRIZA cu DARK MODE, NIMENI nu Astepta ASA CEVA

WhatsApp culori DARK MODE telefoane

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentate toate optiunile pentru dark mode care vor fi disponibile pentru utilizatori, si puteti vedea ca exista 6 optiuni pentru a folosi o tema intunecata in aplicatie. WhatsApp va avea cate un dark mode disponibil pentru culorile negru, maro inchis, navy, verde masliniu, violet, si un fel de burgundy deschis, ideea celor de la Facebook fiind interesanta in ceea ce priveste felul in care vom putea folosi interfata in viitor.

WhatsApp va oferi aceste 6 culori pentru optiunile dark mode pentru iPhone si Android, deci peste 1.5 miliarde de utilizatori din intreaga lume se vor putea bucura de aceasta schimbare foarte importanta. Foarte multa lume asteapta sa poata folosi noul dark mode in propriul telefon cu aplicatia WhatsApp, dar inca mai este putin de lucru la finisaea sa pana in momentul in care va putea fi 100% pregatit pentru distributie pentru toti utilizatorii de telefoane.

WhatsApp va lansa acest dark mode in prima jumatate a anului 2020, asta este 100% sigur, dar deocamdata nimeni nu stie cand anume vom putea activa functia pentru dispozitive.