Netflix: ESECUL URIAS e o Veste BUNA pentru TOTI Abonatii

Netflix a inregistrat un esec urias in cursul weekend-ului, insa aceasta este o veste foarte buna pentru toti abonatii, iata ce-ar putea face platforma.

Netflix esec

Netflix a avut parte de un esec urias la premiile Oscar 2020 dupa ce in urma celor 20 de nominalizari a reusit sa plece cu doar 2 premii si nu pentru marele film in care a investit foarte multi bani, si foarte multa promovare. Netflix se astepta ca filmul The Irishman, cu Robert de Niro si Al Pacino in rol principal, sa castige macar un Oscar, mai ales ca a fost regizat de Martin Scorsese, si a fost foarte apreciat in intreaga lume pentru ecranizarea povestii mortii lui Jimmy Hoffa.

Netflix a avut asteptari foarte mari de la acest film, a carui productie a costat peste 100 de milioane de dolari, si care a fost promovat extrem de mult, nu doar in platforma, ci si in afara acesteia. Netflix nu ar fi obtinut nici numarul de vizualizari asteptate pentru The Irishman, dar nici premiile pe care le dorea, pelicula fiind trecuta cu vederea atat la premiile pentru Globurile de Aur 2020, cat si la cele pentru Oscar, dar asta poate fi o veste buna pentru abonati.

Netflix: ESECUL URIAS e o Veste BUNA pentru TOTI Abonatii

Netflix a castigat doua premii Oscar cu filmele Marriage Story si American Factory, dar e posibil sa vrea sa investeasca si mai mult in filme originale de foarte buna calitate pentru a avea o sansa de a castiga ceva in 2021. Cei de la Netflix au pregatit 20 de miliarde de dolari pentru investitii in filme si seriale originale in 2020, iar printre ele s-ar putea regasi inca macar unul care sa ii aduca un premiu Oscar, poate si unul mai prestigios decat cele castigate deja.

Netflix incearca sa isi faca un renume ca platforma de streaming care poate face filme ce sunt la fel de bune precum cele ale marilor case de productie de la Hollywood, care in general castiga toate premiile din industrie. Netflix a castigat anul acesta mai multe premii decat anul trecut pentru filmele si serialele pe care le-a creat, dar probabil ca pentru 2021 vrea si mai mult, iar asta e o veste buna pentru abonati, care ar trebui sa aiba parte de continut mai bun.

Netflix va investi o suma colosala de filme si seriale pentru a avea continut in cadrul platformei sale de streaming, iar asta inseamna ca ar trebui sa ne bucuram de multe creatii originale de calitate.