PRETURILE Samsung GALAXY S20, GALAXY S20 Plus pentru Romania

Preturile Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus in Romania au fost dezvaluite, iata cat costa noile modele de telefoane recent lansate de coreeni.

PRETURILE Samsung GALAXY S20, GALAXY S20 Plus Romania

Preturile Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus pentru Romania au cam fost dezvaluite noaptea trecuta de catre eMAG, conform unui cititor al iDevice.ro, iar ele sunt destul de apropiate de cele europene. Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus vor fi disponibile pentru achizitie in aceasta pagina dupa ce eMAG va deschide precomenzile, insa intre timp puteti vedea ca ele nu sunt chiar atat de scumpe precum credeam, dar exista o explicatie.

Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus sunt singurele modele din serie vandute in Romania, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S20 Ultra exista doar intr-o versiune 5G, care la noi e cam inutila. Modelele Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus vandute in Romania sunt exclusiv 4G, deci niciunul dintre cei care vor cumpara telefoanele nu le vor putea folosi in retelele 5G care vor fi lansate incepand de anul acesta in tara noastra.

PRETURILE Samsung GALAXY S20, GALAXY S20 Plus pentru Romania

Samsung GALAXY S20 preturi emag romania

Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus pot, deci, fi cumparate de cei care fie nu sunt interesati de 5G, fie le cumpara pentru a le tine doar un an de zile, dar cei care vor 5G, ar trebui sa le treaca cu vederea acum. Versiunile 4G ale Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus costa 900 si respectiv 1000 de euro in Europa, iar la noi cam la fel, insa versiunile 5G sunt cu 100 de euro mai scumpe, deci nu pe acestea le vom avea la inceput, cel putin in baza imaginii de mai sus.

Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus ar trebui sa fie lansate inclusiv in versiuni 5G in Romania, poate chiar si Samsung GALAXY S20 Ultra, dar e posibil ca aceste versiuni sa vina mai tarziu. Avand in vedere disponibilitatea limitata a retelelor 5G din Romania, e de inteles de ce Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus sunt lansate doar in versiuni 4G acum, asa ca ganditi-va bine daca vreti sa le cumparatia cum.

Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus vor fi lansate prin martie, iar precomenzile vor dura pana atunci, insa e posibil ca acele Galaxy Buds Plus oferite cadou in alte tari, sa nu ajunga si la noi.

UPDATE: La Orange sunt disponibile in aceasta pagina toate modelele, inclusiv cele 5G, dar si modelul Ultra.