Samsung GALAXY S20/Ultra: Prezentarile din PRIMELE Hands-On VIDEO

Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra sunt prezentate oficial in momentul de fata de catre compania Samsung, insa multi dintre youtuberi si jurnalisti au reusit deja sa intre in posesia telefoanelor.

Samsung GALAXY S20 este prezentat intr-o serie de clipuri video de catre cei care au avut ocazia de a folosi noul telefon, impreuna cu Samsung GALAXY S20 Ultra, acestea doua parand sa fie telefoanele cele mai promovate de catre coreeni in acest moment.

Samsung GALAXY S20 Ultra este de departe telefonul cel mai interesant dintre toate, cel mai urat, e drept, dar cel care merita cu adevarat banii pe care-i cere compania pe el, 1350 de euro, dar primiti multe pentru ei.

Samsung GALAXY S20 Ultra vine cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, si o camera de 108 megapixeli, cea mai mare folosita pana acum de catre coreeni, posibilitatea de a face zoom hibrid de pana la 10X, si digital de 100X fiind oferite impreuna cu el.

Samsung GALAXY S20 nu e la fel de impresionant, avand doar o camera de 12 megapixeli, si cel mai mic ecran dintre toate, el fiind un inlocuitor pentru Samsung GALAXY S10, nu Samsung GALAXY S10e, asa cum credea multa lume.

Samsung GALAXY S20 Plus este telefonul care inlocuieste Samsung GALAXY S10 Plus, insa v-am spus si repet, daca vreti sa cumparati ceva de viitor, atunci Samsung GALAXY S20 Ultra este singura voastra alegere pentru un telefon care sa reziste 2 ani.

Samsung GALAXY S20 care impresioneaza din foarte multe puncte de vedere, si cred ca foarte multi dintre clienti vor fi surprinsi de ceea ce vor primi pentru banii cheltuiti, chiar daca preturile sunt mai mari decat in 2019.

Samsung GALAXY S20 nu a fost lansat singur, vine si cu Samsung GALAXY Z Flip, care cred ca aduce adevarata inovatie de care avea nevoie lumea smartphone pentru viitor, nu neaparat camerele de 108 megapixeli.