Windows 12 Lite te SCAPA de Bataile de Cap ale Windows 10

Windows 12 Lite te poate scapa de bataile de cap pe care Windows 10 ti le tot aduce din cauza companiei Microsoft, iata ce a fost creat ca alternativa.

Windows 12 Lite

Windows 12 Lite te poate scapa de bataile de cap ale Windows 10, iar asta dupa ce in ultima perioada cei de la Microsoft au avut numai probleme cu sistemul de operare pe care inca il mai dezvolta. Windows 12 Lite este o versiune a Linux care are o tema de Windows 10, si spre deosebire de sistemul de operare al Microsoft, nu vine cu probleme mari pe care le tot aduc actualizarile oferite de catre cei din Redmond pentru clientii din toata lumea.

Windows 12 Lite este prezentat foarte sumar in imaginea de mai jos, iar acolo puteti vedea cum a fost gandita interfata pentru acest sistem de operare care nu are problemele pe care le vedem in Windows 10. La baza, acest sistem de operare pare sa fie o versiune a Ubuntu care are o interfata modificata pentru a semana cu cea a Windows 10, iar de aici vine si denumirea Windows 12 Lite pentru acest sistem de operare pe care Microsoft nu il va lansa vreodata.

Windows 12 Lite te SCAPA de Bataile de Cap ale Windows 10

Windows 12 Lite este prezentat ca un sistem de operare care ofera mai multa securitate decat Windows 10, iar asta ar putea fi adevarat pentru ca Linux este gandit pentru asa ceva. Mai mult decat atat, Windows 12 Lite porneste mai rapid, e capabil sa ruleze mai multe aplicatii cu mai putine resurse, si desigur ca Windows 10 poate fi deasemenea rulat pe acelasi calculator, dar ideea e sa scapati complet de ceea ce ofera Microsoft, nu ?

Windows 12 Lite nu arata mai bine decat Windows 10, ba din contra, chiar arata mai rau, dar marea problema aici e inlocuirea unui sistem de operare care genereaza doar dificultati, si nu o experienta buna pentru utilizatori. Desigur ca acest Windows 12 Lite vine de la oameni in mare parte necunoscuti, deci e greu de spus daca ricul de a instala software-ul in calculator este ceva ce oamenii obisnuiti ar trebui sa isi asume, sau nu.

Windows 12 Lite este o tentativa de a arata ca “exista viata” si dincolo de Windows 10, dar mai bine ar fi ca Microsoft sa isi rezolve singura problemele cu care se tot confrunta.