CFR Calatori Glumeste de Valentine’s Day cu Oferte la Trenuri

CFR Calatori reduceri

CFR Calatori a “dat” de Facebook, compania nationala care taraie trenurile pe sinele din Romania tinandu-se de glume pe reteaua de socializare cu oferte care vizeaza weekend-ul pentru Valentine’s Day, dar si ziua de Dragobete.

CFR Calatori a publicat imaginea de mai jos pentru a-i anunta pe romani in legatura cu reducerile pe care le-a pregatit pentru 20 de trenuri care circula prin Romania in zilele de 14 si 24 februarie, iar mai jos aveti lista completa de trenuri la care aveti reduceri.

CFR Calatori este deosebit de amuzanta pe Facebook in conditiile in care trenurile care circula prin Romania sunt jalnice si se deplaseaza cu viteze demne de o tara din lumea a treia, nu de una care face parte din Uniunea Europeana de peste un deceniu.

CFR Calatori a primit totusi ordin de a suplimenta trenurile spre munte in perioada acestea, mai ales ca in weekend foarte multa lume va merge sa se distreze in zapada, astfel ca s-a gandit sa faca si oferte, pe care le anunta intr-un mod “original”.

CFR Calatori nu este cea mai buna solutie de transport in Romania, dar avand in vedere starea drumurilor, uneori e singura solutie buna pentru a ajunge la destinatie atunci cand trebuie, si in siguranta.

De Valentine’s Day şi Dragobete,Detalii pe www.cfrcalatori.ro.

Publicată de CFR Călători pe Luni, 10 februarie 2020