AirPods Pro Lite ar fi Pregatite de Lansare de catre Apple

AirPods Pro Lite lansare

AirPods Pro Lite ar urma sa fie urmatoarea pereche de casti wireless surpriza pe care cei de la Apple le-ar pregati pentru lansare, ele fiind gandite ca o alternativa mai ieftina pentru AirPods Pro, pe care nu chiar toata lumea si le permite.

AirPods Pro Lite sunt mentionate de catre analisti in urma unor discutii avute cu partenerii Apple din Asia, insa din pacate nu sunt oferite si detalii cu privire la ceea ce ar urma sa aduca ele pentru clientii care le asteapta acum.

AirPods Pro Lite ar putea fi lansate cu mai putine functii decat versiunea standard, dar si cu o reducere buna de pret pentru ca oamenii sa fie totusi motivati sa le cumpere, dar separat de nume deocamdata nu stim mai nimic.

AirPods Pro Lite ar trebui sa fie un produs plasat intre AirPods si AirPods Pro, iar aparitia sa nu ar trebui sa fie o foarte mare surpriza, cei de la Apple avand vanzari foarte bune cu toate modelele de casti wireless, deci e normal sa isi diversifice oferta.

“Apple, care menține parteneriate cu lanțurile de aprovizionare atât în Taiwan, cât și în China, ar putea face ca partenerii săi din Taiwan să se ocupe cu mai multe producții de dispozitive de nouă generație ‌iPad‌, pApple Watch‌, AirPod Pro Lite și ‌iMac‌ pentru a fi lansate ulterior, deoarece epidemia a ridicat riscurile de materii prime. lipsurile de aprovizionare și întreruperile livrărilor cauzate de reluarea incertă a operațiunilor normale la furnizorii de componente și instalațiile de asamblare din China, au spus sursele.”

AirPods Pro Lite ar urma sa fie pregatite pentru lansare in toamna acestui an, impreuna cu diverse alte produse pe care cei de la Apple le pregatesc pentru conferinta din septembrie in care vor lansa inclusiv seria iPhone 12.