Samsung GALAXY Z Flip PRET in Romania, Primele HANDS-ON Video

Samsung GALAXY Z Flip are pretul din Romania dezvlauit in mod oficial, impreuna cu primele hands-on video, iata cat de mult costa noul telefon pliabil.

Samsung GALAXY Z Flip are pretul din Romania dezvaluit in mod oficial inca de noaptea trecuta, telefonul fiind prezentat in mod oficial de catre compania Samsung, el fiind destul de scump. Samsung GALAXY Z Flip este in mod interesant disponibil pentru precomanda doar la cei de la Altex in momentul de fata, la pretul de 7000 de LEI, in timp ce eMAG, Orange, Vodafone au doar Samsung GALAXY S20, iar Telekom nu-si prea bate capul cu lansarea aceasta.

Samsung GALAXY Z Flip este scump, foarte scump, dar stiam ca e cel mai scump model din serie, insa asta si pentru ca vine cu un concept nou pentru un telefon pliabil, probabil cel mai bun de pana in prezent. Nu toti cei care au folosit Samsung GALAXY Z Flip pana acum sunt in mod neaparat entuziasmati in legatura cu el, iar asta in principal din cauza problemei pe care o au telefoanele de acest gen, cuta din mijlocul ecranului flexibil.

Samsung GALAXY Z Flip PRET in Romania, Primele HANDS-ON Video

Samsung GALAXY Z Flip este totusi cel mai usor de folosit telefon pliabil de pana acum, cel mai portabil, si cel mai ieftin, iar aceste trei aspecte conteaza extrem de mult pentru un asemenea dispozitiv. Samsung GALAXY Z Flip, in toate clipurile video pe care le-am vazut, se prezinta ca o alegere mult mai buna decat Samsung GALAXY Fold, sau Huawei MATE X pentru orice utilizator obisnuit, si cea mai buna solutie pentru viitorul acestui gen de telefoane.

Samsung GALAXY Z Flip a atras foarte multe aprecieri din partea fanilor celor de la Samsung, ceea ce este perfect normal, din moment ce vorbim intr-un final despre indeplinirea unei cerinte mari a clientilor. Realitatea este ca Samsung GALAXY Z Flip e ceea ce Samsung GALAXY Fold ar fi trebuit sa fie, un telefon foarte portabil, cu ecran pliabil, care sa fie usor de folosit, si sa ofere o experienta la fel de buna precum un telefon clasic.

Samsung GALAXY Z Flip este foarte scump, mult prea scump pentru majoritatea oamenilor, dar cu siguranta va avea vanzari mai mari decat Samsung GALAXY Fold, in magazine urmand a fi lansat pe 14 februarie.