Dacia Logan: VIDEO cu SURPRIZELE URIASE din Modelul 2020

Dacia Logan are prezentat intr-un video noi imagini spion cu modelul pentru anul 2020, dar si schimbarile importante care vor fi oferite de catre Dacia.

Dacia Logan va avea in 2020 parte de schimbari foarte importante, un nou model fiind pregatit de lansare, unii spunand ca acesta ar fi chiar Dacia Logan 3, dar desigur ca oficial nu s-a aflat nimic deocamdata. Chiar si asa, noi imagini spion cu modelul din 2020 al Dacia Logan au aparut pe internet, si ele ne arata ca se pregatesc intr-adevar modificari substantiale pentru felul in care va arata masina, dar si pentru ceea ce urmeaza ea sa aduca pentru clienti.

Dacia Logan urmeaza sa aiba parte de modificari pentru caroserie care ar trebui sa faca masina ceva mai similara cu modelele de la Renault, sau Nissan. Design-ul ar urma sa fie similar cu masinile de la acesti producatori deoarece si platforma pe care ar trebui sa fie construita masina ar urma sa fie o versiune a celei CMF-B, folosita pentru cele mai recente modele de masini Renault Clio, sau Nissan Micra, deci ar trebui sa existe multe puncte similare intre ele.

Dacia Logan: VIDEO cu SURPRIZELE URIASE pentru Modelul 2020

Dacia Logan nu are deocamdata dezvaluite prea multe din interior, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum, se pare ca vom vedea intr-adevar un sistem multimedia nou, similar celui Easylink din modelele Renault. Aceasta ar fi una dintre cele mai mari schimbari pentru Dacia Logan, si asta pentru ca bordul si consola centrala ar trebui sa fie regandinte intr-o foarte buna masura pentru a incorpora un ecran cu diagonala mare pentru software.

Dacia Logan ar putea fi lansata deasemenea cu noi motorizari care sa complimenteze schimbarile de design pe care producatorul roman le-a pregatit, deci s-ar putea sa avem surprize si aici. Versiunile pe GPL ale Dacia Logan au fost deja lansate, deci motorizarile ar trebui sa fie oferite si pentru modelul din 2020, dar o foarte mare surpriza ar fi sa vedem si o versiune electrica, ceva ce foarte multa lume asteapta de foarte multa vreme.

Dacia Logan ar urma sa aiba acest model nou din 2020 prezentat undeva prin toamna la saloanele auto care vor avea loc atunci, deci mai avem de asteptat pana la lansare.