Samsung GALAXY S20 Plus: CE sa FACI ca sa Primesti GALAXY Buds Plus CADOU

Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra au Galaxy Buds Plus oferite gratuit la comanda, dar nu automat, ci doar daca faci asta la achizitie.

Samsung GALAXY S20 Plus GALAXY Buds Plus

Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra sunt disponibile acum la precomanda in Romania, iar pentru aceste telefoane se ofera si un numar limitat de casti Galaxy Buds Plus pentru un numar lmitat de comenzi. Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra sunt disponibile la precomanda in aceasta pagina si aceasta pagina, insa nu toti cei care comanda aceste telefoane primesc gratuit castile, si nu doar in baza precomenzii.

Samsung GALAXY S20 Plus si modelul Ultra au un numar limitat de casti Galaxy Buds Plus oferite la precomanda de catre unii parteneri ai Samsung din Romania, insa e necesar sa mai urmati un pas. Pentru a putea primi castile Galaxy Buds Plus daca precomandati Samsung GALAXY S20 Plus sau Samsung GALAXY S20 Ultra, trebuie sa va si inregistrati in aplicatia Samsung Members, altfel nu veti primi acest cadou foarte bun daca veti cumpara telefoanele.

Samsung GALAXY S20 Plus: CUM Primesti GALAXY Buds Plus CADOU

Samsung Members este un fel de comunitate creata de catre cei de la Samsung pentru clientii care le cumpara produsele, si e ciudat ca exista obligatia de inregistrare acolo pentru a primi castile cadou. Desigur ca Samsung nu e prima companie care face asa ceva, dar toti cei care cumpara Samsung GALAXY S20 Plus, sau Samsung GALAXY S20 Ultra, sunt obligati sa fie inregistrati acolo pentru a primi Galaxy Buds Plus cadou, insa asta nu e specificat foarte clar peste tot.

“Căștile sunt în stoc limitat și se acordă doar pentru S20+ și S20 Ultra. Activează-ți Samsung Members pe noul telefon și înregistrează-te pentru a primi căștile.”

Atat Orange, cat si eMAG specifica destul de vag faptul ca la precomanda Samsung GALAXY S20 Plus sj Samsung GALAXY S20 Ultra clientii pot primi Galaxy Buds Plus, insa cei din urma nu explica si cum. Modul in care sunt prezentate informatiile arata ca nu se prea vrea ca prea multi clienti sa primeasca Galaxy Buds Plus cadou, ceea ce ar putea genera suparare din partea multor pesoane care nu stiau ca trebuie sa se inregistreze si in Samsung Members.

Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra pot fi cumparate acum, insa livrarile vor incepe abia in prima parte a lunii martie, deci veti mai avea de asteptat pana cand va ajung telefoanele.