Huawei: Anunt IMPORTANT, Conferinta care aduce Noi Telefoane

Huawei a anuntat in cursul noptii trecute o conferinta speciala in februarie pentru a anunta telefoane noi impreuna cu o serie de alte produse bune.

Huawei telefoane noi

Huawei a anuntat in cursul noptii trecute ca va organiza o conferinta speciala in Barcelona, iar asta desi Mobile World Congress 2020 a fost anulat din cauza Coronavirus, chinezii parand sa nu fie speriati de virus. Cei de la Huawei vor organiza in data de 23 februarie o conferinta chiar in Barcelona, acolo unde ar fi trebuit sa aiba loc Mobile World Congress 2020, iar din cate se pare, ar urma sa prezinte nu mai putin de 8 produse noi in cadrui acestui eveniment.

Huawei a trimis noaptea trecuta invitatiile pentru evenimentul care va avea loc in data de 23 februarie, dar inainte ca Mobile World Congress 2020 sa fie anulat, astfel ca exista o mica sansa ca si evenimentul sau sa nu aiba loc. Daca nu se va schimba nimic, totusi, atunci in acest eveniment cei de la Huawei ar trebui sa prezinte un nou model de laptop, o noua tableta, cel putin un telefon pliabil, si poate modele de clasa medie, un televizor, un smartwatch sau o casca pentru realitate virtuala.

Huawei: Anunt IMPORTANT, Conferinta care aduce Noi Telefoane

Huawei invitatie conferinta telefoane noi

Huawei ar putea prezenta deasemenea si o pereche noua de casti wireles, plus un nou produs care este gandit pentru masinile digitalizate, dar desigur ca toate aceste informatii sunt bazate deocamdata doar pe zvonuri. Dintre toate aceste produse pe care Huawei ar urma sa le prezinte pe 23 februarie, Huawei Mate XS este cel mai asteptat produs, telefonul pliabil urmand a veni la un an in urma primului model, dar cu aceeasi problema a lipsei aplicatiilor.

Huawei are confirmat pana acum Huawei Mate XS, acesta fiind certificat deja in China pentru lansare, si e mai mult ca sigur ca acolo isi va face initial aparitia, iar abia mai apoi va fi lansat in alte tari. Huawei vrea sa faca acest eveniment pentru a arata lumii ca inca mai este capabila sa inoveze, chiar daca nu va prezenta si Huawei P40 Pro, pentru acest telefon avand pregatit un eveniment special care urmeaza sa aiba loc aproximativ o luna mai tarziu.

Huawei a spus de la bun inceput ca vrea sa fie prezenta la Mobile World Congress 2020, chiar daca intr-o formula mult mai restransa decat in alti ani, dar daca evenimentul a fost anulat, probabil ca isi va gazdui propria conferinta.