Netflix: Filmul Oferit GRATUIT si FARA Abonament in Romania

Netflix ofera in mod gratuit acest film si in Romania, chiar daca nu ai abonament in platforma de streaming, iata ce poti vedea chiar acum fara sa platesti.

Netflix surprinde intreaga lume cu oferirea in mod gratuit a unui film pentru vizualizare chiar si de catre cei fara abonament, scopul fiind de a convinge mai multa lume sa-si faca abonament la platforma. Cei de la Netflix au decis sa ofere pentru streaming gratuit in toata lumea filmul “To All the Boys I’ve Loved Before”, acesta fiind lansat in cursul anului 2018 in platforma, dar continuare sa a fost lansata in cursul zilei de ieri pentru abonatii companiei.

Netflix nu este la prima isprava de acest gen, compania americana avand s in trecut surprize de acest gen, cu alte filme care au fost distribuite in toata lumea pentru vizualizare chiar si pentru cei fara abonamente. Netflix a lansat anul trecut primul episod din sezonul 3 al seriei The Crown in mod gratuit pentru toti cei care traiesc in Marea Britanie, gratuitati similare fiind oferite de catre ei inclusiv in India, si alte zone de pe glob pentru a creste numarul abonatilor.

Netflix: Filmul Oferit GRATUIT si pentru cei FARA Abonament

Netflix a decis sa ofere filmul “To All the Boys I’ve Loved Before” in mod gratuit pentru cei fara abonament deoarece in primul rand filmul e vechi, si in al doilea rand a lansat continuarea pentru el in ziua oferirii gratuite. Netflix spera ca unele dintre persoanele care urmaresc acest film vor fi convinse sa urmareasca si continuarea sa, deci sa isi faca abonament pentru platforma, si e posibil ca in trecut campaniile promotionale de acest gen sa fi avut succes.

Netflix a decis sa ofere filmul “To All the Boys I’ve Loved Before” in mod gratuit pana in data de 9 martie in SUA si alte cateva tari de pe glob, dar el poate fi vazut inclusiv din Romania chiar acum. Netflix spera sa atraga abonati noi si din tara noastra, asta desi noi nu prea suntem obisnuiti sa platim pentru a vedea filme si seriale, dar lucrurile se vor schimba in viitor, pe masura ce platformele de torrente vor fi interzise de mai multi furnizori de servicii de internet.

Netflix va mai avea cu siguranta si alte filme oferite gratuit daca aceasta campanie are succes, chiar daca abonamentele sunt facute doar pentru o luna, pentru ca lumea sa vada continuarea filmului.