Facebook Messenger: TREBUIE sa STII despre MAREA Schimbare

Facebook Messenger are o mare schimbare foarte importanta de care trebuie sa stii, iata ce a facut Facebook in secret si cat de importanta e modificarea.

Facebook Messenger necunoscuti

Facebook Messenger are o schimbare foarte importanta facuta de catre cei de la Facebook fara a spune cuiva ce au modificat, insa vorbim despre ceva care este foarte binevenit pentru utilizatorii din platforma. Facebook Messenger a implementat in secret o noua functie care le permite utilizatorilor sa blocheze posibilitatea de a fi contactati de catre persoane care nu au numarul lor de telefon in agenda de contacte, deci necunoscutii sunt tinuti la distanta.

Facebook Messenger a avut implementata aceasta functie intr-un update care a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Facebook, iar din cate se pare el este oferit cel putin in telefoanele iPhone. Cei de la Facebook au fost in repetate randuri criticati pentru modul in care refuza sa protejeze intimitatea oamenilor, si pentru ca nu ofera posibilitatea de a refuza contactarea de catre necunoscuti, dar iata ca Facebook Messenger are in sfarsit aceasta schimbare mare.

Facebook Messenger: TREBUIE sa STII despre MAREA Schimbare

Facebook Messenger chat list necunoscuti

Facebook Messenger are, dupa cum puteti vedea mai sus, un buton foarte simplu care va permite blocarea, sau permiterea, contactarii de catre persoane care nu au numarul nostru de telefon in agenda lor. Desigur ca acea persoana poate adauga numarul de telefon in agenda, dar asta numai daca il are, deci daca ne va contacta prin Facebook, atunci nu vom vedea mesajul decat in lista celor filtrate, de la persoane care nu ne sunt prieteni in retea.

Facebook Messenger ar urma sa scuteasca oamenii de foarte multe mesaje nedorite de la persoane pe care nu le cunosc, ceea ce in final este o veste extrem de buna, spam-ul fiind o problema foarte mare in retea. Chiar daca exista posibilitatea ca functia sa aiba si unele efecte nedorite, cum ar fi blocarea unor mesaje importante de la persoane necunoscute, cei care folosesc Facebook Messenger pot alege acum felul in care pot fi contactati prin platforma.

Facebook Messenger are aceasta functie implementata in, cel putin, cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, dar cel mai probabil ea exista inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android.