Samsung GALAXY S20 Ultra Este Telefonul care MERITA Cumparat

Samsung GALAXY S20 Ultra este telefonul care merita cumparat, dintre toate modelele lansate de catre Samsung fiind singurul care isi merita total banii.

Samsung GALAXY S20 Ultra ramane telefonul din noua serie care merita sa fie cumparat de catre cei care sunt interesati de un smartphone premium bun, el putand fi cumparat din aceasta pagina si aceasta pagina acum. V-am mai spus ca Samsung GALAXY S20 Ultra este telefonul care va merita pe deplin banii pe care ii cere compania Samsung pentru modelele din noua serie, iar acest lucru nu s-a schimbat dupa prezentarea oficiala a noului smartphone.

Samsung GALAXY S20 Ultra vine cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch si rata de refresh de 120 Hz, cu o camera cvadrupla ce are un senzor de imagine de 108 megapixeli, si unul telephoto cu zoom pana la 100X. Nici inregistrarea 8K nu trebuie trecuta cu vederea, desi e mai mult un truc de marketing decat ceva 100% real, dar chiar si asa merita avuta in vedere, mai ales ca are si o baterie de 5000 mAh care paote fi incarcata rapid la 45W cu accesorii speciale.

Samsung GALAXY S20 Ultra Este Telefonul care MERITA Cumparat

Samsung GALAXY S20 Ultra este vandut doar intr-o versiune care ofera si conectivitate 5G, ea avand preturi care incep de la 1350 de euro, foarte mult, dar era de asteptat ca telefonul sa nu fie ieftin. Samsung GALAXY S20 Ultra ramane totusi singuri care merita banii multi pe care ii cere compania Samsung, dar asta numai daca nu va tenteaza Samsung GALAXY Z Flip, care desi e mai scump, e mai interesant prin ceea ce ofera pe partea de experienta.

Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon scump pentru ca nu e dedicat decat cele care stiu sa-l foloseasca asa cum trebuie, si ei ar trebui sa se gandeasca la acest model in locul celui Plus. Samsung GALAXY S20 Ultra este in momentul de fata varful tehnologiei in materie de smartphone-uri, si asta nu se va schimba dupa lansarea Huawei P40 Pro, care va mai veni si cu unele tehnologii invechite, cum ar fi cele din procesorul vechi de vreo 6 luni de zile.

Samsung GALAXY S20 Ultra desigur ca nu va avea vanzarile cele mai mari din serie, iar ast apentru ca este foarte scump, prea scump pentru vasta majoritate a celor care cumpara telefoane Samsung, dar va fi totusi cautat.